Coelembier & Decock NV

Contactgegevens Coelembier & Decock NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coelembier & Decock NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coelembier & Decock NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijverhoek 45-47; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coelembier & Decock NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coelembier & Decock NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coelembier & Decock NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coelembier & Decock NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coelembier & Decock NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coelembier & Decock NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coelembier & Decock NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coelembier & Decock NV
Products information Coelembier & Decock NV

BTW identificatienummer (tax): BE09419372558
Ondernemingsnummer: 6517608642
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 611,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Interior work; Office system furniture; Office systems,equipment for banks etc.^^Office fixtures

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coelembier & Decock NV
(Get full report from official database of BE for Coelembier & Decock NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coelembier & Decock NV
Addition kinds of activities for Coelembier & Decock NV

10410203. Goudherstel uit afscheidingen | Gold recovery from tailings
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
33560700. zirkonium | Zirconium
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
38450117. Positie emissie tomografie (pet scanner) | Position emission tomography (pet scanner)
59619924. Farmaceutische producten, postorder | Pharmaceuticals, mail order
83220609. Service league | Service league

Werken bij Coelembier & Decock NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coelembier & Decock NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coelembier & Decock NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coelembier & Decock NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Grondwerker (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

 • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

 • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

 • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

 • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

 • Verkoper ketels en sanitair (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Neerpelt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde verkoper ketels en sanitair.

 • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Financieel medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

 • Administratief medewerker (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Viavera - Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

 • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van Coelembier & Decock NV in sociale netwerken
Look for responds of Coelembier & Decock NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coelembier & Decock NV. Laat een reactie achter voor Coelembier & Decock NV. Coelembier & Decock NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coelembier & Decock NV. Leave a respond for Coelembier & Decock NV. Coelembier & Decock NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coelembier & Decock NV op de google maps. Adres en contacten Coelembier & Decock NV
Location of Coelembier & Decock NV on the google maps. Address and contacts of Coelembier & Decock NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Coelembier & Decock NV Coelembier & Decock NV: FLA.C.S. PLASTIQUES INDUSTRIELS SA | Artevelde Stoffen | COIFFURE EMPIRE | Balade Maroquinerie | CHRISTINE BALDUCK

Other related companies as Coelembier & Decock NV: FLA.C.S. PLASTIQUES INDUSTRIELS SA | Artevelde Stoffen | COIFFURE EMPIRE | Balade Maroquinerie | CHRISTINE BALDUCK

Coelembier & Decock NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coelembier & Decock NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09419372558. Het bedrijf Coelembier & Decock NV bevindt zich op het adres: Vijverhoek 45-47; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 611,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Interior work; Office system furniture; Office systems,equipment for banks etc.^^Office fixtures.
De hoofdactiviteit van Coelembier & Decock NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coelembier & Decock NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coelembier & Decock NV, openstaande posities, locatie van Coelembier & Decock NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coelembier & Decock NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coelembier & Decock NV, company assigned to the tax number BE09419372558. The company Coelembier & Decock NV is located at the address: Vijverhoek 45-47; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 611,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Interior work; Office system furniture; Office systems,equipment for banks etc.^^Office fixtures.
The main activity of Coelembier & Decock NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coelembier & Decock NV is not available. You also can look at reviews of Coelembier & Decock NV, open positions, location of Coelembier & Decock NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coelembier & Decock NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coelembier & Decock NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coelembier & Decock NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coelembier & Decock NV, employees, financial statistics.