Clement Pharma NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Clement Pharma NV

Contactgegevens Clement Pharma NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clement Pharma NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clement Pharma NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk de Raetlaan 16 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clement Pharma NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clement Pharma NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clement Pharma NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clement Pharma NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clement Pharma NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clement Pharma NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clement Pharma NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clement Pharma NV
Products information Clement Pharma NV

BTW identificatienummer (tax): BE07277587890
Ondernemingsnummer: 9431732177
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Pharmacy equipment; Services for pharmacies; Supplies for pharmacies

Product categorie (product category): Interior Decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clement Pharma NV
(Get full report from official database of BE for Clement Pharma NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clement Pharma NV
Addition kinds of activities for Clement Pharma NV

2493. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
239504. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
14749900. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal
35850502. Carbonators, frisdrankwater | Carbonators, soda water
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service

Werken bij Clement Pharma NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clement Pharma NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clement Pharma NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clement Pharma NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Containertransport (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet voornamelijk ritten binnen de Benelux. Meestal doe je dagritten maar er kunnen al eens overnachtingen aan te pas komen.

 • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

  Regio: VOSSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

 • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

 • Dispatch officer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

 • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

 • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

 • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HABEAS

  Type: Vaste Job

  U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

 • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

Zoek naar antwoorden van Clement Pharma NV in sociale netwerken
Look for responds of Clement Pharma NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clement Pharma NV. Laat een reactie achter voor Clement Pharma NV. Clement Pharma NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clement Pharma NV. Leave a respond for Clement Pharma NV. Clement Pharma NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clement Pharma NV op de google maps. Adres en contacten Clement Pharma NV
Location of Clement Pharma NV on the google maps. Address and contacts of Clement Pharma NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Clement Pharma NV Clement Pharma NV: Fougeraie (La) | Denoiseux Y | HUIS EPONINE | FERNANDA FERREIRA | Graveline J

Other related companies as Clement Pharma NV: Fougeraie (La) | Denoiseux Y | HUIS EPONINE | FERNANDA FERREIRA | Graveline J

Clement Pharma NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clement Pharma NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07277587890. Het bedrijf Clement Pharma NV bevindt zich op het adres: Lodewijk de Raetlaan 16 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior Decoration. Lijst met producten zijn Pharmacy equipment; Services for pharmacies; Supplies for pharmacies.
De hoofdactiviteit van Clement Pharma NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clement Pharma NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clement Pharma NV, openstaande posities, locatie van Clement Pharma NV op de kaart.

Clement Pharma NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clement Pharma NV, company assigned to the tax number BE07277587890. The company Clement Pharma NV is located at the address: Lodewijk de Raetlaan 16 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior Decoration. List of products are Pharmacy equipment; Services for pharmacies; Supplies for pharmacies.
The main activity of Clement Pharma NV is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clement Pharma NV is not available. You also can look at reviews of Clement Pharma NV, open positions, location of Clement Pharma NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clement Pharma NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clement Pharma NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clement Pharma NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clement Pharma NV, employees, financial statistics.