Claes Marcel & Zn NV

Contactgegevens Claes Marcel & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Marcel & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Marcel & Zn NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beulkensstraat 15; 3128; Tremelo (Baal), België

Telefoon (phone): 016 53 27 80 (+32-016 53 27 80) 016 53 27 80 (+32-016 53 27 80)

Fax (fax): 016 53 27 80; 016 53 05 91 (+32-016 53 27 80; 016 53 05 91) 016 53 27 80; 016 53 05 91 (+32-016 53 27 80; 016 53 05 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Marcel & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Marcel & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Marcel & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Marcel & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Marcel & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Marcel & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Marcel & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Marcel & Zn NV
Products information Claes Marcel & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE03765533447
Ondernemingsnummer: 4518920898
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Verandas; Doors - Sliding & overhead type; Doors; Office fixtures; Stairs; Parquets; Windows; Carpenters; Store fixtures; Fireproof & armoured doors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Marcel & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Claes Marcel & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Marcel & Zn NV
Addition kinds of activities for Claes Marcel & Zn NV

13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
32970300. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
57139903. Linoleum | Linoleum
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant

Werken bij Claes Marcel & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Marcel & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Marcel & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Marcel & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

 • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

 • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Automecanicien (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

  Regio: NAMEN

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • business coach (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

 • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

  Type: Zelfstandige activiteit

  De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

 • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

Zoek naar antwoorden van Claes Marcel & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Claes Marcel & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Marcel & Zn NV. Laat een reactie achter voor Claes Marcel & Zn NV. Claes Marcel & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Marcel & Zn NV. Leave a respond for Claes Marcel & Zn NV. Claes Marcel & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Marcel & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Claes Marcel & Zn NV
Location of Claes Marcel & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Claes Marcel & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Marcel & Zn NV Claes Marcel & Zn NV: GROEP ARGENTA | HUIS GELLA | Bentley Belgium-Division of sa D'Ieteren | V. ROUARD | FRITUUR PATATTI

Other related companies as Claes Marcel & Zn NV: GROEP ARGENTA | HUIS GELLA | Bentley Belgium-Division of sa D'Ieteren | V. ROUARD | FRITUUR PATATTI

Claes Marcel & Zn NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Marcel & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03765533447. Het bedrijf Claes Marcel & Zn NV bevindt zich op het adres: Beulkensstraat 15; 3128; Tremelo (Baal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Verandas; Doors - Sliding & overhead type; Doors; Office fixtures; Stairs; Parquets; Windows; Carpenters; Store fixtures; Fireproof & armoured doors.
De hoofdactiviteit van Claes Marcel & Zn NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Marcel & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Marcel & Zn NV, openstaande posities, locatie van Claes Marcel & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claes Marcel & Zn NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes Marcel & Zn NV, company assigned to the tax number BE03765533447. The company Claes Marcel & Zn NV is located at the address: Beulkensstraat 15; 3128; Tremelo (Baal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Verandas; Doors - Sliding & overhead type; Doors; Office fixtures; Stairs; Parquets; Windows; Carpenters; Store fixtures; Fireproof & armoured doors.
The main activity of Claes Marcel & Zn NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Marcel & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Claes Marcel & Zn NV, open positions, location of Claes Marcel & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Marcel & Zn NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Marcel & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Marcel & Zn NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Marcel & Zn NV, employees, financial statistics.