Claes Gebr NV

Contactgegevens Claes Gebr NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Gebr NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Gebr NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleinstraat 65; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 17 22 (+32-011 22 17 22) 011 22 17 22 (+32-011 22 17 22)

Fax (fax): 011 22 17 22 (+32-011 22 17 22) 011 22 17 22 (+32-011 22 17 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Gebr NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Gebr NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Gebr NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Gebr NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Gebr NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Gebr NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Gebr NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Gebr NV
Products information Claes Gebr NV

BTW identificatienummer (tax): BE05608489990
Ondernemingsnummer: 2923156738
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Claes Gebr NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Gebr NV
(Get full report from official database of BE for Claes Gebr NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Gebr NV
Addition kinds of activities for Claes Gebr NV

329199. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
35719903. minicomputers | Minicomputers
42120402. Veilig bewegen, lokaal | Safe moving, local
62110105. Nota makelaars | Note brokers

Werken bij Claes Gebr NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Gebr NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Gebr NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Gebr NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

 • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

 • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

 • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

 • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

 • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

 • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

 • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

 • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

  Type: Vaste Job

  Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

 • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

 • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

  Regio: WANGE

  Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

  Type: Flexijob

  Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van Claes Gebr NV in sociale netwerken
Look for responds of Claes Gebr NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Gebr NV. Laat een reactie achter voor Claes Gebr NV. Claes Gebr NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Gebr NV. Leave a respond for Claes Gebr NV. Claes Gebr NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Gebr NV op de google maps. Adres en contacten Claes Gebr NV
Location of Claes Gebr NV on the google maps. Address and contacts of Claes Gebr NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Gebr NV Claes Gebr NV: FIJNKOST DIRK | BUREAU ROME | Pascalino Huis & Tuin | JEAN-CLAUDE PELTGEN | BALLOON PARTY

Other related companies as Claes Gebr NV: FIJNKOST DIRK | BUREAU ROME | Pascalino Huis & Tuin | JEAN-CLAUDE PELTGEN | BALLOON PARTY

Claes Gebr NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Gebr NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05608489990. Het bedrijf Claes Gebr NV bevindt zich op het adres: Kleinstraat 65; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Claes Gebr NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes Gebr NV is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Gebr NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Gebr NV, openstaande posities, locatie van Claes Gebr NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claes Gebr NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes Gebr NV, company assigned to the tax number BE05608489990. The company Claes Gebr NV is located at the address: Kleinstraat 65; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Claes Gebr NV were not found.
The main activity of Claes Gebr NV is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Gebr NV is not available. You also can look at reviews of Claes Gebr NV, open positions, location of Claes Gebr NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Gebr NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Gebr NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Gebr NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Gebr NV, employees, financial statistics.