Chris Ceramique

Contactgegevens Chris Ceramique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chris Ceramique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chris Ceramique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rechtstraat 183; 9160; Lokeren (Eksaarde), België

Telefoon (phone): 09 346 84 45 (+32-09 346 84 45) 09 346 84 45 (+32-09 346 84 45)

Fax (fax): 09 346 67 12 (+32-09 346 67 12) 09 346 67 12 (+32-09 346 67 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chris Ceramique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chris Ceramique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chris Ceramique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chris Ceramique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chris Ceramique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chris Ceramique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chris Ceramique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chris Ceramique
Products information Chris Ceramique

BTW identificatienummer (tax): BE08779144287
Ondernemingsnummer: 8721740722
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Ceramics; Gifts - Retail; Garden decoration; Florists

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chris Ceramique
(Get full report from official database of BE for Chris Ceramique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chris Ceramique
Addition kinds of activities for Chris Ceramique

3259. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
273102. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
504800. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
14299903. Dolomitisch marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomitic marble, crushed and broken-quarrying
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
35429908. headers | Headers

Werken bij Chris Ceramique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chris Ceramique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chris Ceramique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chris Ceramique. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

 • Poederlakker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

 • Bekister (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

 • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

 • Technieker E and I (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

 • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: KP DECO

  Type: Vaste Job

  Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

 • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

 • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

 • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

 • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: BUON GUSTO

  Type: Flexijob

  Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van Chris Ceramique in sociale netwerken
Look for responds of Chris Ceramique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chris Ceramique. Laat een reactie achter voor Chris Ceramique. Chris Ceramique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chris Ceramique. Leave a respond for Chris Ceramique. Chris Ceramique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chris Ceramique op de google maps. Adres en contacten Chris Ceramique
Location of Chris Ceramique on the google maps. Address and contacts of Chris Ceramique

Andere gerelateerde bedrijven als come Chris Ceramique Chris Ceramique: KBC | KOMATSU FORKLIFT EUROPE | NEVELSTEEN K. | VANDENBROUCKE N.V. | Presidan

Other related companies as Chris Ceramique: KBC | KOMATSU FORKLIFT EUROPE | NEVELSTEEN K. | VANDENBROUCKE N.V. | Presidan

Chris Ceramique is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chris Ceramique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08779144287. Het bedrijf Chris Ceramique bevindt zich op het adres: Rechtstraat 183; 9160; Lokeren (Eksaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Ceramics; Gifts - Retail; Garden decoration; Florists.
De hoofdactiviteit van Chris Ceramique is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chris Ceramique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chris Ceramique, openstaande posities, locatie van Chris Ceramique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chris Ceramique is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chris Ceramique, company assigned to the tax number BE08779144287. The company Chris Ceramique is located at the address: Rechtstraat 183; 9160; Lokeren (Eksaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Ceramics; Gifts - Retail; Garden decoration; Florists.
The main activity of Chris Ceramique is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chris Ceramique is not available. You also can look at reviews of Chris Ceramique, open positions, location of Chris Ceramique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chris Ceramique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chris Ceramique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chris Ceramique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chris Ceramique, employees, financial statistics.