Chevalier Decoration

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Chevalier Decoration
Private companiesApparel and Accessory Stores • Chevalier Decoration

Contactgegevens Chevalier Decoration: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chevalier Decoration: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chevalier Decoration

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Wanderpepen 41; 7130; Binche, België

Telefoon (phone): 064 36 86 31 (+32-064 36 86 31) 064 36 86 31 (+32-064 36 86 31)

Fax (fax): +32 (15) 405-65-60 +32 (15) 405-65-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chevalier Decoration: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chevalier Decoration"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chevalier Decoration"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chevalier Decoration, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chevalier Decoration. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chevalier Decoration, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chevalier Decoration. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chevalier Decoration
Products information Chevalier Decoration

BTW identificatienummer (tax): BE04622741699
Ondernemingsnummer: 9745391845
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Chevalier Decoration zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chevalier Decoration
(Get full report from official database of BE for Chevalier Decoration)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chevalier Decoration
Addition kinds of activities for Chevalier Decoration

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
10619904. Huebnerite mijnbouw | Huebnerite mining
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
34250000. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
34290403. Schijven, metaal | Pulleys, metal
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy

Werken bij Chevalier Decoration: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chevalier Decoration: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chevalier Decoration. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chevalier Decoration. Looking for open vacancies in other companies

 • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

 • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

 • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

 • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

 • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

 • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: LAPIS LAZULI

  Type: Vaste Job

  Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

 • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

 • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: GRAFOM

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

 • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

 • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van Chevalier Decoration in sociale netwerken
Look for responds of Chevalier Decoration in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chevalier Decoration. Laat een reactie achter voor Chevalier Decoration. Chevalier Decoration bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chevalier Decoration. Leave a respond for Chevalier Decoration. Chevalier Decoration on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chevalier Decoration op de google maps. Adres en contacten Chevalier Decoration
Location of Chevalier Decoration on the google maps. Address and contacts of Chevalier Decoration

Andere gerelateerde bedrijven als come Chevalier Decoration Chevalier Decoration: NAGELMACKERS | KUNSTCENT. DE LEGE RUIMTE | V.C LESSINES | Well Communications BVBA | JOSE LARIVE

Other related companies as Chevalier Decoration: NAGELMACKERS | KUNSTCENT. DE LEGE RUIMTE | V.C LESSINES | Well Communications BVBA | JOSE LARIVE

Chevalier Decoration is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chevalier Decoration, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622741699. Het bedrijf Chevalier Decoration bevindt zich op het adres: Avenue Wanderpepen 41; 7130; Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Chevalier Decoration zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chevalier Decoration is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chevalier Decoration is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chevalier Decoration, openstaande posities, locatie van Chevalier Decoration op de kaart.

Chevalier Decoration is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chevalier Decoration, company assigned to the tax number BE04622741699. The company Chevalier Decoration is located at the address: Avenue Wanderpepen 41; 7130; Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Chevalier Decoration were not found.
The main activity of Chevalier Decoration is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chevalier Decoration is not available. You also can look at reviews of Chevalier Decoration, open positions, location of Chevalier Decoration on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chevalier Decoration, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chevalier Decoration, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chevalier Decoration, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chevalier Decoration, employees, financial statistics.