Charlier J

Contactgegevens Charlier J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charlier J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charlier J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Joseph Lejeune 23; 4980; Trois-Ponts - Fosse, België

Telefoon (phone): 080 68 40 73 (+32-080 68 40 73) 080 68 40 73 (+32-080 68 40 73)

Fax (fax): 080 68 40 73 (+32-080 68 40 73) 080 68 40 73 (+32-080 68 40 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charlier J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charlier J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charlier J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charlier J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charlier J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charlier J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charlier J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charlier J
Products information Charlier J

BTW identificatienummer (tax): BE06093536376
Ondernemingsnummer: 9303466796
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Charlier J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charlier J
(Get full report from official database of BE for Charlier J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charlier J
Addition kinds of activities for Charlier J

22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
32990407. Plaques: klei, gips of papier mache | Plaques: clay, plaster, or papier mache
37249907. Externe voedingseenheden, voor handertrappers, vliegtuigen | External power units, for hand inertia starters, aircraft
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
50640106. Wasmachines | Washing machines
54990101. Dieetwaren | Dietetic foods
75149900. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school

Werken bij Charlier J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charlier J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charlier J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charlier J. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

 • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

  Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

 • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ZARA

  Type: Studentenjob

  Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Charlier J in sociale netwerken
Look for responds of Charlier J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charlier J. Laat een reactie achter voor Charlier J. Charlier J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charlier J. Leave a respond for Charlier J. Charlier J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charlier J op de google maps. Adres en contacten Charlier J
Location of Charlier J on the google maps. Address and contacts of Charlier J

Andere gerelateerde bedrijven als come Charlier J Charlier J: Van Branteghem L | PANELTIM | Arc-Ion Ontwerpburo | VRIJENS BERTRAND | A.C. SABVA

Other related companies as Charlier J: Van Branteghem L | PANELTIM | Arc-Ion Ontwerpburo | VRIJENS BERTRAND | A.C. SABVA

Charlier J is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charlier J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06093536376. Het bedrijf Charlier J bevindt zich op het adres: Avenue Joseph Lejeune 23; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 867,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Charlier J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charlier J is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charlier J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charlier J, openstaande posities, locatie van Charlier J op de kaart.

Charlier J is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charlier J, company assigned to the tax number BE06093536376. The company Charlier J is located at the address: Avenue Joseph Lejeune 23; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 867,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Charlier J were not found.
The main activity of Charlier J is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Charlier J is not available. You also can look at reviews of Charlier J, open positions, location of Charlier J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charlier J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charlier J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charlier J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charlier J, employees, financial statistics.