Celdecor BVBA

Contactgegevens Celdecor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Celdecor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Celdecor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reppelsebaan 67; 3294; Diest (Molenstede), België

Telefoon (phone): 013 78 04 80 (+32-013 78 04 80) 013 78 04 80 (+32-013 78 04 80)

Fax (fax): 013 77 34 53 (+32-013 77 34 53) 013 77 34 53 (+32-013 77 34 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Celdecor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Celdecor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Celdecor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Celdecor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Celdecor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Celdecor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Celdecor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Celdecor BVBA
Products information Celdecor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01761077880
Ondernemingsnummer: 3022033691
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Celdecor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Celdecor BVBA
(Get full report from official database of BE for Celdecor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Celdecor BVBA
Addition kinds of activities for Celdecor BVBA

174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
20510205. Cruellers, behalve bevroren | Cruellers, except frozen
20769910. walnotenolie | Walnut oil
28190203. Chroomzuur | Chromic acid

Werken bij Celdecor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Celdecor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Celdecor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Celdecor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

 • Customer Service Representative (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

 • Magazijnier (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

 • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SACHA SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

  Type: Vaste Job

  Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

 • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

  Type: Vaste Job

  Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

 • Confectiemedewerkers (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

 • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: STAD BERINGEN

  Type: Werfreserve

  Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Celdecor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Celdecor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Celdecor BVBA. Laat een reactie achter voor Celdecor BVBA. Celdecor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Celdecor BVBA. Leave a respond for Celdecor BVBA. Celdecor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Celdecor BVBA op de google maps. Adres en contacten Celdecor BVBA
Location of Celdecor BVBA on the google maps. Address and contacts of Celdecor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Celdecor BVBA Celdecor BVBA: Tennisclub Vijverhof | CABARET CASH | Servus BVBA | Vanhall's Amusements | Lood- en Zinkproductie BVBA

Other related companies as Celdecor BVBA: Tennisclub Vijverhof | CABARET CASH | Servus BVBA | Vanhall's Amusements | Lood- en Zinkproductie BVBA

Celdecor BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Celdecor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01761077880. Het bedrijf Celdecor BVBA bevindt zich op het adres: Reppelsebaan 67; 3294; Diest (Molenstede). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Celdecor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Celdecor BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Celdecor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Celdecor BVBA, openstaande posities, locatie van Celdecor BVBA op de kaart.

Celdecor BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Celdecor BVBA, company assigned to the tax number BE01761077880. The company Celdecor BVBA is located at the address: Reppelsebaan 67; 3294; Diest (Molenstede). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Celdecor BVBA were not found.
The main activity of Celdecor BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Celdecor BVBA is not available. You also can look at reviews of Celdecor BVBA, open positions, location of Celdecor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Celdecor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Celdecor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Celdecor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Celdecor BVBA, employees, financial statistics.