Casa di Sogno

Contactgegevens Casa di Sogno: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Casa di Sogno: address, phone, fax, email, website, opening hours

Casa di Sogno

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tournai 27; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 70 39 (+32-056 33 70 39) 056 33 70 39 (+32-056 33 70 39)

Fax (fax): +32 (56) 779-44-41 +32 (56) 779-44-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Casa di Sogno: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Casa di Sogno"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Casa di Sogno"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Casa di Sogno, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Casa di Sogno. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Casa di Sogno, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Casa di Sogno. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Casa di Sogno
Products information Casa di Sogno

BTW identificatienummer (tax): BE09246337890
Ondernemingsnummer: 1275482177
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Casa di Sogno zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Casa di Sogno
(Get full report from official database of BE for Casa di Sogno)

Aanvulling soorten activiteiten voor Casa di Sogno
Addition kinds of activities for Casa di Sogno

20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
38290208. Hygrometers, behalve industriële procestype | Hygrometers, except industrial process type
45129901. Luchtvrachtwagen, gepland | Air cargo carrier, scheduled
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association

Werken bij Casa di Sogno: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Casa di Sogno: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Casa di Sogno. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Casa di Sogno. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

 • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

 • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

 • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: BONACHE

  Type: Vaste Job

  Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

 • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

 • Verkoper (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

 • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STRIJDERSHUIS

  Type: Flexijob

  FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

 • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Casa di Sogno in sociale netwerken
Look for responds of Casa di Sogno in social networks

Lees alle opmerkingen voor Casa di Sogno. Laat een reactie achter voor Casa di Sogno. Casa di Sogno bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Casa di Sogno. Leave a respond for Casa di Sogno. Casa di Sogno on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Casa di Sogno op de google maps. Adres en contacten Casa di Sogno
Location of Casa di Sogno on the google maps. Address and contacts of Casa di Sogno

Andere gerelateerde bedrijven als come Casa di Sogno Casa di Sogno: THIERRY AUGHUET | ALAIN DELIRE | YVES HOUBRECHTS | ANNELEEN LEONARD | Malino

Other related companies as Casa di Sogno: THIERRY AUGHUET | ALAIN DELIRE | YVES HOUBRECHTS | ANNELEEN LEONARD | Malino

Casa di Sogno is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Casa di Sogno, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09246337890. Het bedrijf Casa di Sogno bevindt zich op het adres: Rue de Tournai 27; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 287,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Casa di Sogno zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Casa di Sogno is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Casa di Sogno is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Casa di Sogno, openstaande posities, locatie van Casa di Sogno op de kaart.

Casa di Sogno is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Casa di Sogno, company assigned to the tax number BE09246337890. The company Casa di Sogno is located at the address: Rue de Tournai 27; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 287,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Casa di Sogno were not found.
The main activity of Casa di Sogno is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Casa di Sogno is not available. You also can look at reviews of Casa di Sogno, open positions, location of Casa di Sogno on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Casa di Sogno, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Casa di Sogno, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Casa di Sogno, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Casa di Sogno, employees, financial statistics.