Carroll's Interior Design BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Carroll's Interior Design BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • Carroll's Interior Design BVBA

Contactgegevens Carroll's Interior Design BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carroll's Interior Design BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carroll's Interior Design BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thonissenlaan 68; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 72 14 (+32-011 22 72 14) 011 22 72 14 (+32-011 22 72 14)

Fax (fax): 011 22 72 14 (+32-011 22 72 14) 011 22 72 14 (+32-011 22 72 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carroll's Interior Design BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carroll's Interior Design BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carroll's Interior Design BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carroll's Interior Design BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carroll's Interior Design BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carroll's Interior Design BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carroll's Interior Design BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carroll's Interior Design BVBA
Products information Carroll's Interior Design BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08323486328
Ondernemingsnummer: 9317474365
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carroll's Interior Design BVBA
(Get full report from official database of BE for Carroll's Interior Design BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carroll's Interior Design BVBA
Addition kinds of activities for Carroll's Interior Design BVBA

306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
28190107. Fosfor, elementair | Phosphorus, elemental
36740102. Diodes, vaste toestand (germanium, silicium, enz.) | Diodes, solid state (germanium, silicon, etc.)
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves
67229900. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
92210202. Marshals 'kantoor, politie | Marshals' office, police

Werken bij Carroll's Interior Design BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carroll's Interior Design BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carroll's Interior Design BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carroll's Interior Design BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

 • Bandenmonteur te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

 • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

 • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

 • Poetshulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

 • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

 • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

  Type: Studentenjob

  Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

 • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Chocolatier DUMON

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

 • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

 • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Project & Process Assistant (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Carroll's Interior Design BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Carroll's Interior Design BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carroll's Interior Design BVBA. Laat een reactie achter voor Carroll's Interior Design BVBA. Carroll's Interior Design BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carroll's Interior Design BVBA. Leave a respond for Carroll's Interior Design BVBA. Carroll's Interior Design BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carroll's Interior Design BVBA op de google maps. Adres en contacten Carroll's Interior Design BVBA
Location of Carroll's Interior Design BVBA on the google maps. Address and contacts of Carroll's Interior Design BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carroll's Interior Design BVBA Carroll's Interior Design BVBA: J. Nadin S.P.R.L. | LEIEN DAK | BERNARD MOULIN | HUBERT VAN DE PUTTE | F. GERARTS

Other related companies as Carroll's Interior Design BVBA: J. Nadin S.P.R.L. | LEIEN DAK | BERNARD MOULIN | HUBERT VAN DE PUTTE | F. GERARTS

Carroll's Interior Design BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carroll's Interior Design BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08323486328. Het bedrijf Carroll's Interior Design BVBA bevindt zich op het adres: Thonissenlaan 68; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Carroll's Interior Design BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carroll's Interior Design BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carroll's Interior Design BVBA, openstaande posities, locatie van Carroll's Interior Design BVBA op de kaart.

Carroll's Interior Design BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carroll's Interior Design BVBA, company assigned to the tax number BE08323486328. The company Carroll's Interior Design BVBA is located at the address: Thonissenlaan 68; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Carroll's Interior Design BVBA is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Carroll's Interior Design BVBA is not available. You also can look at reviews of Carroll's Interior Design BVBA, open positions, location of Carroll's Interior Design BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carroll's Interior Design BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carroll's Interior Design BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carroll's Interior Design BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carroll's Interior Design BVBA, employees, financial statistics.