Carinelli

Contactgegevens Carinelli: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carinelli: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carinelli

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Colline 22; 1480; Tubize, België

Telefoon (phone): 02 355 29 41 (+32-02 355 29 41) 02 355 29 41 (+32-02 355 29 41)

Fax (fax): 02 355 29 28 (+32-02 355 29 28) 02 355 29 28 (+32-02 355 29 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carinelli: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carinelli"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carinelli"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carinelli, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carinelli. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carinelli, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carinelli. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carinelli
Products information Carinelli

BTW identificatienummer (tax): BE03814147949
Ondernemingsnummer: 9077423095
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carinelli
(Get full report from official database of BE for Carinelli)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carinelli
Addition kinds of activities for Carinelli

20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
50130106. Automotive hardware | Automotive hardware
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
59459901. Kite winkels | Kite stores

Werken bij Carinelli: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carinelli: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carinelli. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carinelli. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

 • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

 • carrossier (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

 • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

 • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

 • Plooier BOUW (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

 • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

 • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

Zoek naar antwoorden van Carinelli in sociale netwerken
Look for responds of Carinelli in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carinelli. Laat een reactie achter voor Carinelli. Carinelli bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carinelli. Leave a respond for Carinelli. Carinelli on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carinelli op de google maps. Adres en contacten Carinelli
Location of Carinelli on the google maps. Address and contacts of Carinelli

Andere gerelateerde bedrijven als come Carinelli Carinelli: DUMONT | Moderne | ALBERT RUITERS | VAN DE SANDE-GOOVAERTS | MANGO

Other related companies as Carinelli: DUMONT | Moderne | ALBERT RUITERS | VAN DE SANDE-GOOVAERTS | MANGO

Carinelli is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carinelli, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03814147949. Het bedrijf Carinelli bevindt zich op het adres: Rue de la Colline 22; 1480; Tubize. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Carinelli is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carinelli is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carinelli, openstaande posities, locatie van Carinelli op de kaart.

Carinelli is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carinelli, company assigned to the tax number BE03814147949. The company Carinelli is located at the address: Rue de la Colline 22; 1480; Tubize. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Carinelli is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Carinelli is not available. You also can look at reviews of Carinelli, open positions, location of Carinelli on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carinelli, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carinelli, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carinelli, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carinelli, employees, financial statistics.