Carbon Design

Contactgegevens Carbon Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carbon Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carbon Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fran?ois Demarsinstraat 21; 3012; Leuven (Wilsele), België

Telefoon (phone): 016 23 98 28 (+32-016 23 98 28) 016 23 98 28 (+32-016 23 98 28)

Fax (fax): 016 23 98 28 (+32-016 23 98 28) 016 23 98 28 (+32-016 23 98 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carbon Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carbon Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carbon Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carbon Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carbon Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carbon Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carbon Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carbon Design
Products information Carbon Design

BTW identificatienummer (tax): BE01414733886
Ondernemingsnummer: 2986602783
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Carbon Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carbon Design
(Get full report from official database of BE for Carbon Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carbon Design
Addition kinds of activities for Carbon Design

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
358699. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
809301. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
22980300. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
27599908. Modeplaten: drukwerk, NSK | Fashion plates: printing, nsk
28510213. Houtvlekken | Wood stains
34420402. Garage deuren, overhead: metaal | Garage doors, overhead: metal
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving
51980101. calcimines | Calcimines
64119905. Verliespreventie, verzekering | Loss prevention services, insurance

Werken bij Carbon Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carbon Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carbon Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carbon Design. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

  Type: Vervanging brugpensioen

  Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

 • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

 • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP NINOVE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

 • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

 • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: voestalpine Sadef NV

  Type: Vaste Job

  Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

 • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Logopedist(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

Zoek naar antwoorden van Carbon Design in sociale netwerken
Look for responds of Carbon Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carbon Design. Laat een reactie achter voor Carbon Design. Carbon Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carbon Design. Leave a respond for Carbon Design. Carbon Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carbon Design op de google maps. Adres en contacten Carbon Design
Location of Carbon Design on the google maps. Address and contacts of Carbon Design

Andere gerelateerde bedrijven als come Carbon Design Carbon Design: Jacquet J | BOUWCENTRALE DE DONCKER | Phoenix BVBA | LEMAYEUR H | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Carbon Design: Jacquet J | BOUWCENTRALE DE DONCKER | Phoenix BVBA | LEMAYEUR H | FEDERALE POLITIE

Carbon Design is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carbon Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01414733886. Het bedrijf Carbon Design bevindt zich op het adres: Fran?ois Demarsinstraat 21; 3012; Leuven (Wilsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Carbon Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carbon Design is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carbon Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carbon Design, openstaande posities, locatie van Carbon Design op de kaart.

Carbon Design is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carbon Design, company assigned to the tax number BE01414733886. The company Carbon Design is located at the address: Fran?ois Demarsinstraat 21; 3012; Leuven (Wilsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Carbon Design were not found.
The main activity of Carbon Design is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Carbon Design is not available. You also can look at reviews of Carbon Design, open positions, location of Carbon Design on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carbon Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carbon Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carbon Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carbon Design, employees, financial statistics.