CAPTAIN OLIVER

Contactgegevens CAPTAIN OLIVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAPTAIN OLIVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAPTAIN OLIVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Louvain 238; 5004; Namur (Bouge), België

Telefoon (phone): 081 20 16 06 (+32-081 20 16 06) 081 20 16 06 (+32-081 20 16 06)

Fax (fax): 081 20 15 79 (+32-081 20 15 79) 081 20 15 79 (+32-081 20 15 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAPTAIN OLIVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAPTAIN OLIVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAPTAIN OLIVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAPTAIN OLIVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAPTAIN OLIVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAPTAIN OLIVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAPTAIN OLIVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAPTAIN OLIVER
Products information CAPTAIN OLIVER

BTW identificatienummer (tax): BE02605651855
Ondernemingsnummer: 2894317626
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Furniture - General; Wedding presents - Lists

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAPTAIN OLIVER
(Get full report from official database of BE for CAPTAIN OLIVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAPTAIN OLIVER
Addition kinds of activities for CAPTAIN OLIVER

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
35890202. Tapijt veegmachines, behalve huishoudelijke elektrische vacuüm veegmachines | Carpet sweepers, except household electric vacuum sweepers
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums

Werken bij CAPTAIN OLIVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAPTAIN OLIVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAPTAIN OLIVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAPTAIN OLIVER. Looking for open vacancies in other companies

 • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

 • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

 • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

 • Customer Service Officer (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

 • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vaste Job

  Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

 • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: DE PIRAMIDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

 • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van CAPTAIN OLIVER in sociale netwerken
Look for responds of CAPTAIN OLIVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAPTAIN OLIVER. Laat een reactie achter voor CAPTAIN OLIVER. CAPTAIN OLIVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAPTAIN OLIVER. Leave a respond for CAPTAIN OLIVER. CAPTAIN OLIVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAPTAIN OLIVER op de google maps. Adres en contacten CAPTAIN OLIVER
Location of CAPTAIN OLIVER on the google maps. Address and contacts of CAPTAIN OLIVER

Andere gerelateerde bedrijven als come CAPTAIN OLIVER CAPTAIN OLIVER: MF CONSTRUCTION | Vamico NV | Koppen A | Lhoir Patricia | Carwash Ronny

Other related companies as CAPTAIN OLIVER: MF CONSTRUCTION | Vamico NV | Koppen A | Lhoir Patricia | Carwash Ronny

CAPTAIN OLIVER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAPTAIN OLIVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02605651855. Het bedrijf CAPTAIN OLIVER bevindt zich op het adres: Chaussée de Louvain 238; 5004; Namur (Bouge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - General; Wedding presents - Lists.
De hoofdactiviteit van CAPTAIN OLIVER is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAPTAIN OLIVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAPTAIN OLIVER, openstaande posities, locatie van CAPTAIN OLIVER op de kaart.

CAPTAIN OLIVER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAPTAIN OLIVER, company assigned to the tax number BE02605651855. The company CAPTAIN OLIVER is located at the address: Chaussée de Louvain 238; 5004; Namur (Bouge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - General; Wedding presents - Lists.
The main activity of CAPTAIN OLIVER is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAPTAIN OLIVER is not available. You also can look at reviews of CAPTAIN OLIVER, open positions, location of CAPTAIN OLIVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAPTAIN OLIVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAPTAIN OLIVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAPTAIN OLIVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAPTAIN OLIVER, employees, financial statistics.