Capelle & Fils

Contactgegevens Capelle & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capelle & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capelle & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Cornefin 16; 7600; Péruwelz, België

Telefoon (phone): 069 77 41 62 (+32-069 77 41 62) 069 77 41 62 (+32-069 77 41 62)

Fax (fax): 069 77 07 51 (+32-069 77 07 51) 069 77 07 51 (+32-069 77 07 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capelle & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capelle & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capelle & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capelle & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capelle & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capelle & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capelle & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capelle & Fils
Products information Capelle & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE04851806640
Ondernemingsnummer: 7427825927
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 847,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capelle & Fils
(Get full report from official database of BE for Capelle & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capelle & Fils
Addition kinds of activities for Capelle & Fils

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
202199. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
17119901. Koeltechnicus | Refrigeration contractor
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
32920104. Matrassen, asbest | Mattresses, asbestos
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
38450206. Pacemaker, hart | Pacemaker, cardiac
50850109. Glazen flessen | Glass bottles

Werken bij Capelle & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capelle & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capelle & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capelle & Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • HR consultant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

 • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

 • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

 • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

 • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

 • PLC programmeur (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

 • Heftruckchauffeur (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

 • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

 • Logopedist(e) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

 • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ANTHENTIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van Capelle & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Capelle & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capelle & Fils. Laat een reactie achter voor Capelle & Fils. Capelle & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capelle & Fils. Leave a respond for Capelle & Fils. Capelle & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capelle & Fils op de google maps. Adres en contacten Capelle & Fils
Location of Capelle & Fils on the google maps. Address and contacts of Capelle & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Capelle & Fils Capelle & Fils: VRIJE BASISSCHOOL | KANTOOR DE GROOTE W. | GUIDO DE PRINS | VIDEO-FAC | YVES SAMSON

Other related companies as Capelle & Fils: VRIJE BASISSCHOOL | KANTOOR DE GROOTE W. | GUIDO DE PRINS | VIDEO-FAC | YVES SAMSON

Capelle & Fils is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Capelle & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04851806640. Het bedrijf Capelle & Fils bevindt zich op het adres: Rue Cornefin 16; 7600; Péruwelz. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 847,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Capelle & Fils is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capelle & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capelle & Fils, openstaande posities, locatie van Capelle & Fils op de kaart.

Capelle & Fils is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Capelle & Fils, company assigned to the tax number BE04851806640. The company Capelle & Fils is located at the address: Rue Cornefin 16; 7600; Péruwelz. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 847,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Capelle & Fils is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Capelle & Fils is not available. You also can look at reviews of Capelle & Fils, open positions, location of Capelle & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capelle & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capelle & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capelle & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capelle & Fils, employees, financial statistics.