Camphijn D'Home Decoratie

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Camphijn D'Home Decoratie
Private companiesFood Stores • Camphijn D'Home Decoratie

Contactgegevens Camphijn D'Home Decoratie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Camphijn D'Home Decoratie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Camphijn D'Home Decoratie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsestraat 48; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 253 96 46 (+32-02 253 96 46) 02 253 96 46 (+32-02 253 96 46)

Fax (fax): 02 253 96 46 (+32-02 253 96 46) 02 253 96 46 (+32-02 253 96 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Camphijn D'Home Decoratie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Camphijn D'Home Decoratie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Camphijn D'Home Decoratie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Camphijn D'Home Decoratie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Camphijn D'Home Decoratie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Camphijn D'Home Decoratie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Camphijn D'Home Decoratie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Camphijn D'Home Decoratie
Products information Camphijn D'Home Decoratie

BTW identificatienummer (tax): BE07229248046
Ondernemingsnummer: 3424407958
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Wallpaper - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail; Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Camphijn D'Home Decoratie
(Get full report from official database of BE for Camphijn D'Home Decoratie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Camphijn D'Home Decoratie
Addition kinds of activities for Camphijn D'Home Decoratie

28190302. Aluminiumoxide | Aluminum oxide
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
38290702. thermokoppels | Thermocouples
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning
73590505. Kantoormachine verhuur, behalve computers | Office machine rental, except computers
79290109. Orkesten of bands, nec | Orchestras or bands, nec

Werken bij Camphijn D'Home Decoratie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Camphijn D'Home Decoratie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Camphijn D'Home Decoratie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Camphijn D'Home Decoratie. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

 • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

 • Administratief Bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

 • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

 • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

 • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

 • Transportmanager (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: REVADA

  Type: Vaste Job

  TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

 • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Camphijn D'Home Decoratie in sociale netwerken
Look for responds of Camphijn D'Home Decoratie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Camphijn D'Home Decoratie. Laat een reactie achter voor Camphijn D'Home Decoratie. Camphijn D'Home Decoratie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Camphijn D'Home Decoratie. Leave a respond for Camphijn D'Home Decoratie. Camphijn D'Home Decoratie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Camphijn D'Home Decoratie op de google maps. Adres en contacten Camphijn D'Home Decoratie
Location of Camphijn D'Home Decoratie on the google maps. Address and contacts of Camphijn D'Home Decoratie

Andere gerelateerde bedrijven als come Camphijn D'Home Decoratie Camphijn D'Home Decoratie: METO | QUAEYHAEGENS | TH??TRE ILLUSION | THV-Midden Brabant VZW | Bran R

Other related companies as Camphijn D'Home Decoratie: METO | QUAEYHAEGENS | TH??TRE ILLUSION | THV-Midden Brabant VZW | Bran R

Camphijn D'Home Decoratie is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Camphijn D'Home Decoratie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07229248046. Het bedrijf Camphijn D'Home Decoratie bevindt zich op het adres: Mechelsestraat 48; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Wallpaper - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail; Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van Camphijn D'Home Decoratie is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Camphijn D'Home Decoratie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Camphijn D'Home Decoratie, openstaande posities, locatie van Camphijn D'Home Decoratie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Camphijn D'Home Decoratie is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Camphijn D'Home Decoratie, company assigned to the tax number BE07229248046. The company Camphijn D'Home Decoratie is located at the address: Mechelsestraat 48; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Wallpaper - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail; Solar protection - Inside.
The main activity of Camphijn D'Home Decoratie is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Camphijn D'Home Decoratie is not available. You also can look at reviews of Camphijn D'Home Decoratie, open positions, location of Camphijn D'Home Decoratie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Camphijn D'Home Decoratie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Camphijn D'Home Decoratie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Camphijn D'Home Decoratie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Camphijn D'Home Decoratie, employees, financial statistics.