C.L. DECOR

Contactgegevens C.L. DECOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.L. DECOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.L. DECOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 59; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 61 04 31 (+32-081 61 04 31) 081 61 04 31 (+32-081 61 04 31)

Fax (fax): 081 61 43 58 (+32-081 61 43 58) 081 61 43 58 (+32-081 61 43 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.L. DECOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.L. DECOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.L. DECOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.L. DECOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.L. DECOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.L. DECOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.L. DECOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.L. DECOR
Products information C.L. DECOR

BTW identificatienummer (tax): BE06857360839
Ondernemingsnummer: 3129425048
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.L. DECOR
(Get full report from official database of BE for C.L. DECOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.L. DECOR
Addition kinds of activities for C.L. DECOR

295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
20150501. Ganzen, verwerkt, NSK | Geese, processed, nsk
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
29529901. Asfalt verzadigd bord | Asphalt saturated board
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair
82110306. Openbare special education school | Public special education school

Werken bij C.L. DECOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.L. DECOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.L. DECOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.L. DECOR. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Kempen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

 • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

 • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

  Regio: EKSAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

 • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

 • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

  Regio: LUXEMBOURG

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van C.L. DECOR in sociale netwerken
Look for responds of C.L. DECOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.L. DECOR. Laat een reactie achter voor C.L. DECOR. C.L. DECOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.L. DECOR. Leave a respond for C.L. DECOR. C.L. DECOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.L. DECOR op de google maps. Adres en contacten C.L. DECOR
Location of C.L. DECOR on the google maps. Address and contacts of C.L. DECOR

Andere gerelateerde bedrijven als come C.L. DECOR C.L. DECOR: J.C. K.D.K. SCLESSIN | Jammu Kashmir | TRANSPORT ANDR? FR?RES | Tradex Airport Service | HENRI DESSART

Other related companies as C.L. DECOR: J.C. K.D.K. SCLESSIN | Jammu Kashmir | TRANSPORT ANDR? FR?RES | Tradex Airport Service | HENRI DESSART

C.L. DECOR is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.L. DECOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857360839. Het bedrijf C.L. DECOR bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 59; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van C.L. DECOR is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.L. DECOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.L. DECOR, openstaande posities, locatie van C.L. DECOR op de kaart.

C.L. DECOR is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.L. DECOR, company assigned to the tax number BE06857360839. The company C.L. DECOR is located at the address: Chaussée de Charleroi 59; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of C.L. DECOR is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.L. DECOR is not available. You also can look at reviews of C.L. DECOR, open positions, location of C.L. DECOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.L. DECOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.L. DECOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.L. DECOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.L. DECOR, employees, financial statistics.