C & S Décor SA

Contactgegevens C & S Décor SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C & S Décor SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C & S Décor SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Mettet 44; 5620; Florennes, België

Telefoon (phone): 071 68 81 84 (+32-071 68 81 84) 071 68 81 84 (+32-071 68 81 84)

Fax (fax): 071 68 98 78 (+32-071 68 98 78) 071 68 98 78 (+32-071 68 98 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C & S Décor SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C & S Décor SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C & S Décor SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C & S Décor SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C & S Décor SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C & S Décor SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C & S Décor SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C & S Décor SA
Products information C & S Décor SA

BTW identificatienummer (tax): BE03165405273
Ondernemingsnummer: 2195037841
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in C & S Décor SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C & S Décor SA
(Get full report from official database of BE for C & S Décor SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C & S Décor SA
Addition kinds of activities for C & S Décor SA

7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
08310203. Lac productie | Lac production
17999908. Diamantboren en zagen | Diamond drilling and sawing
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations

Werken bij C & S Décor SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C & S Décor SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C & S Décor SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C & S Décor SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

 • BETONHERSTELLER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

 • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

 • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

 • Account Manager Brussel (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

 • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

 • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

 • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

 • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

  Type: Studentenjob

  COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

 • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

 • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

 • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Flexijob

  Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van C & S Décor SA in sociale netwerken
Look for responds of C & S Décor SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C & S Décor SA. Laat een reactie achter voor C & S Décor SA. C & S Décor SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C & S Décor SA. Leave a respond for C & S Décor SA. C & S Décor SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C & S Décor SA op de google maps. Adres en contacten C & S Décor SA
Location of C & S Décor SA on the google maps. Address and contacts of C & S Décor SA

Andere gerelateerde bedrijven als come C & S Décor SA C & S Décor SA: Deville Assurances | DESIGN STUDIO | BUR. GOUD WIEROOK & MIRRE | Agrenwal ASBL | P?TISSERIE SCHAMP & FILS

Other related companies as C & S Décor SA: Deville Assurances | DESIGN STUDIO | BUR. GOUD WIEROOK & MIRRE | Agrenwal ASBL | P?TISSERIE SCHAMP & FILS

C & S Décor SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C & S Décor SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03165405273. Het bedrijf C & S Décor SA bevindt zich op het adres: Rue de Mettet 44; 5620; Florennes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in C & S Décor SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C & S Décor SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C & S Décor SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C & S Décor SA, openstaande posities, locatie van C & S Décor SA op de kaart.

C & S Décor SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is C & S Décor SA, company assigned to the tax number BE03165405273. The company C & S Décor SA is located at the address: Rue de Mettet 44; 5620; Florennes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in C & S Décor SA were not found.
The main activity of C & S Décor SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of C & S Décor SA is not available. You also can look at reviews of C & S Décor SA, open positions, location of C & S Décor SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C & S Décor SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C & S Décor SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C & S Décor SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C & S Décor SA, employees, financial statistics.