BRUNO-MARIO & CIE

Contactgegevens BRUNO-MARIO & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUNO-MARIO & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUNO-MARIO & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Biernaux 112; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 35 33 92 (+32-071 35 33 92) 071 35 33 92 (+32-071 35 33 92)

Fax (fax): 071 37 13 36 (+32-071 37 13 36) 071 37 13 36 (+32-071 37 13 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUNO-MARIO & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUNO-MARIO & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUNO-MARIO & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUNO-MARIO & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUNO-MARIO & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUNO-MARIO & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUNO-MARIO & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUNO-MARIO & CIE
Products information BRUNO-MARIO & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE02591918945
Ondernemingsnummer: 3335418701
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUNO-MARIO & CIE
(Get full report from official database of BE for BRUNO-MARIO & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUNO-MARIO & CIE
Addition kinds of activities for BRUNO-MARIO & CIE

072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting

Werken bij BRUNO-MARIO & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUNO-MARIO & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUNO-MARIO & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUNO-MARIO & CIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

 • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

 • Machinist (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

 • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Onderhoudstechnieker (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: AMPLI

  Type: Vaste Job

  Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

 • Magazijnier Diepvries (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ICE RETAIL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

 • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POLET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • Freelance Financial Controller (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van BRUNO-MARIO & CIE in sociale netwerken
Look for responds of BRUNO-MARIO & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUNO-MARIO & CIE. Laat een reactie achter voor BRUNO-MARIO & CIE. BRUNO-MARIO & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUNO-MARIO & CIE. Leave a respond for BRUNO-MARIO & CIE. BRUNO-MARIO & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUNO-MARIO & CIE op de google maps. Adres en contacten BRUNO-MARIO & CIE
Location of BRUNO-MARIO & CIE on the google maps. Address and contacts of BRUNO-MARIO & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUNO-MARIO & CIE BRUNO-MARIO & CIE: KAVO-BENELUX S.A. | AERTS TRUCKS | Man Rollo Belgium | Binpac NV | APOTHEEK DE DECKER

Other related companies as BRUNO-MARIO & CIE: KAVO-BENELUX S.A. | AERTS TRUCKS | Man Rollo Belgium | Binpac NV | APOTHEEK DE DECKER

BRUNO-MARIO & CIE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUNO-MARIO & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591918945. Het bedrijf BRUNO-MARIO & CIE bevindt zich op het adres: Rue Louis Biernaux 112; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van BRUNO-MARIO & CIE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUNO-MARIO & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUNO-MARIO & CIE, openstaande posities, locatie van BRUNO-MARIO & CIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUNO-MARIO & CIE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUNO-MARIO & CIE, company assigned to the tax number BE02591918945. The company BRUNO-MARIO & CIE is located at the address: Rue Louis Biernaux 112; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of BRUNO-MARIO & CIE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUNO-MARIO & CIE is not available. You also can look at reviews of BRUNO-MARIO & CIE, open positions, location of BRUNO-MARIO & CIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUNO-MARIO & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUNO-MARIO & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUNO-MARIO & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUNO-MARIO & CIE, employees, financial statistics.