BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT

Contactgegevens BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cleydaellaan 14; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 871 98 00; 03 871 98 98 (+32-03 871 98 00; 03 871 98 98) 03 871 98 00; 03 871 98 98 (+32-03 871 98 00; 03 871 98 98)

Fax (fax): +32 (2) 141-68-17 +32 (2) 141-68-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT
Products information BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT

BTW identificatienummer (tax): BE08761840820
Ondernemingsnummer: 9997528076
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Store fixtures

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT
(Get full report from official database of BE for BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT
Addition kinds of activities for BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT

9224. Brandbescherming | Fire protection
495302. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
28139906. Neon | Neon
33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
35320410. Vrachtwagens (dollies), mijnbouw | Trucks (dollies), mining
35539905. Joinsters, houtbewerkingsmachines | Jointers, woodworking machines
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT. Looking for open vacancies in other companies

 • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

 • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

 • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

 • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

 • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TDK Solutions

  Type: Vaste Job

  TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

 • Operator 2-ploegen (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

 • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT in sociale netwerken
Look for responds of BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT. Laat een reactie achter voor BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT. BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT. Leave a respond for BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT. BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT op de google maps. Adres en contacten BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT
Location of BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT on the google maps. Address and contacts of BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT: JACQUES GONSETTE | NEW SKILL | Regards Espace Beauté | FABRICE | B.C.I. Europe SPRL

Other related companies as BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT: JACQUES GONSETTE | NEW SKILL | Regards Espace Beauté | FABRICE | B.C.I. Europe SPRL

BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08761840820. Het bedrijf BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT bevindt zich op het adres: Cleydaellaan 14; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Store fixtures.
De hoofdactiviteit van BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, openstaande posities, locatie van BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, company assigned to the tax number BE08761840820. The company BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT is located at the address: Cleydaellaan 14; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Store fixtures.
The main activity of BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT is not available. You also can look at reviews of BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, open positions, location of BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWONDERNEM. VOORUITZICHT, employees, financial statistics.