Bosseler Ph

Contactgegevens Bosseler Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bosseler Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bosseler Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Victoire 213; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 85 39 (+32-02 538 85 39) 02 538 85 39 (+32-02 538 85 39)

Fax (fax): 02 534 20 78 (+32-02 534 20 78) 02 534 20 78 (+32-02 534 20 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bosseler Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bosseler Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bosseler Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bosseler Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bosseler Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bosseler Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bosseler Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bosseler Ph
Products information Bosseler Ph

BTW identificatienummer (tax): BE03210723876
Ondernemingsnummer: 6139404296
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Bosseler Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bosseler Ph
(Get full report from official database of BE for Bosseler Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bosseler Ph
Addition kinds of activities for Bosseler Ph

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
35310613. Subgraden (bouwmachines) | Subgraders (construction equipment)
76410202. Meubelen herfinancieren | Furniture refinishing

Werken bij Bosseler Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bosseler Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bosseler Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bosseler Ph. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

 • Productiemedewerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

 • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

 • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

 • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

 • Service engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

 • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

 • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Psychologisch Bureau

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

  Type: Werfreserve

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

 • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Bosseler Ph in sociale netwerken
Look for responds of Bosseler Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bosseler Ph. Laat een reactie achter voor Bosseler Ph. Bosseler Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bosseler Ph. Leave a respond for Bosseler Ph. Bosseler Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bosseler Ph op de google maps. Adres en contacten Bosseler Ph
Location of Bosseler Ph on the google maps. Address and contacts of Bosseler Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come Bosseler Ph Bosseler Ph: BEATRICE | VALKENEERS ROBBY | GILBERT VERBIESE | TRANSPORT VAN RILLAER | Thera-Medix

Other related companies as Bosseler Ph: BEATRICE | VALKENEERS ROBBY | GILBERT VERBIESE | TRANSPORT VAN RILLAER | Thera-Medix

Bosseler Ph is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bosseler Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210723876. Het bedrijf Bosseler Ph bevindt zich op het adres: Rue de la Victoire 213; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bosseler Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bosseler Ph is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bosseler Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bosseler Ph, openstaande posities, locatie van Bosseler Ph op de kaart.

Bosseler Ph is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bosseler Ph, company assigned to the tax number BE03210723876. The company Bosseler Ph is located at the address: Rue de la Victoire 213; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Bosseler Ph were not found.
The main activity of Bosseler Ph is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bosseler Ph is not available. You also can look at reviews of Bosseler Ph, open positions, location of Bosseler Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bosseler Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bosseler Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bosseler Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bosseler Ph, employees, financial statistics.