Bogaert A

Contactgegevens Bogaert A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bogaert A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bogaert A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldlaan 14; 8430; Middelkerke, België

Telefoon (phone): 059 31 27 51; 0475 55 34 85 (+32-059 31 27 51; 0475 55 34 85) 059 31 27 51; 0475 55 34 85 (+32-059 31 27 51; 0475 55 34 85)

Fax (fax): 059 31 27 51 (+32-059 31 27 51) 059 31 27 51 (+32-059 31 27 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bogaert A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bogaert A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bogaert A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bogaert A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bogaert A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bogaert A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bogaert A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bogaert A
Products information Bogaert A

BTW identificatienummer (tax): BE04351104736
Ondernemingsnummer: 2630371093
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Furniture - Small items; Ivory; Oriental carpets; Furniture - General

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bogaert A
(Get full report from official database of BE for Bogaert A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bogaert A
Addition kinds of activities for Bogaert A

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
259902. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
20919901. Kaviaar, bewaard gebleven | Caviar, preserved
36510203. Videocassette recorders / spelers en accessoires | Video cassette recorders/players and accessories
39999948. Verwarmingskussens, niet-elektrisch | Heating pads, nonelectric
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
92230000. Correctionele instellingen | Correctional institutions

Werken bij Bogaert A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bogaert A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bogaert A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bogaert A. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur industriebouw (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

 • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

 • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

 • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

 • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

 • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

 • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Bogaert A in sociale netwerken
Look for responds of Bogaert A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bogaert A. Laat een reactie achter voor Bogaert A. Bogaert A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bogaert A. Leave a respond for Bogaert A. Bogaert A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bogaert A op de google maps. Adres en contacten Bogaert A
Location of Bogaert A on the google maps. Address and contacts of Bogaert A

Andere gerelateerde bedrijven als come Bogaert A Bogaert A: DOMINIQUE VAN HECKE | DISCOTHEEK HEIDELICHT | SONJA MERTENS | BRISON | ALLO FRUITS SPRL

Other related companies as Bogaert A: DOMINIQUE VAN HECKE | DISCOTHEEK HEIDELICHT | SONJA MERTENS | BRISON | ALLO FRUITS SPRL

Bogaert A is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bogaert A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04351104736. Het bedrijf Bogaert A bevindt zich op het adres: Leopoldlaan 14; 8430; Middelkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - Small items; Ivory; Oriental carpets; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Bogaert A is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bogaert A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bogaert A, openstaande posities, locatie van Bogaert A op de kaart.

Bogaert A is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bogaert A, company assigned to the tax number BE04351104736. The company Bogaert A is located at the address: Leopoldlaan 14; 8430; Middelkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - Small items; Ivory; Oriental carpets; Furniture - General.
The main activity of Bogaert A is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bogaert A is not available. You also can look at reviews of Bogaert A, open positions, location of Bogaert A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bogaert A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bogaert A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bogaert A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bogaert A, employees, financial statistics.