Binnenskamers

Contactgegevens Binnenskamers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Binnenskamers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Binnenskamers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgstraat 27E; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 77 21 (+32-09 223 77 21) 09 223 77 21 (+32-09 223 77 21)

Fax (fax): +32 (83) 219-31-92 +32 (83) 219-31-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Binnenskamers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Binnenskamers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Binnenskamers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Binnenskamers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Binnenskamers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Binnenskamers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Binnenskamers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Binnenskamers
Products information Binnenskamers

BTW identificatienummer (tax): BE04378570556
Ondernemingsnummer: 1748168945
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Antiques; Curiosity shops & clearers of furniture

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Binnenskamers
(Get full report from official database of BE for Binnenskamers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Binnenskamers
Addition kinds of activities for Binnenskamers

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
7812. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
701101. motels | Motels
22210500. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
47850102. Tolweg operatie | Toll road operation
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec

Werken bij Binnenskamers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Binnenskamers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Binnenskamers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Binnenskamers. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AZ NIKOLAAS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

 • Binnenschrijnwerker (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en gevelbekleding in regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

 • WERFLEIDER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Customer service medewerker - Dublin (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: CAREERTROTTER

  Type: Vaste Job

  Werken in Dublin, Ierland Je gaat werken in Dublin als Nederlandstalige customer service medewerker voor een van de snelst groeiende werkgevers in Ierland. Onze klant biedt superieure klantendienst en IT-support aan voor een paar van de snelst groeiende merken wereldwijd. Je gaat werken in Dublin en daarnaast verdien jij een salaris van €28.000 bruto per jaar en een fantastisch relocatiepakket, dus lees snel verder! Wat ga je doen in deze baan? Als customer service medewerker in Dublin ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken: Je neemt telefoontjes aan, beantwoordt e-mails en probeert, indien mogelijk, technische support aan te bieden 1e-lijn technische support bieden aan alle klanten en problemen die niet opgelost kunnen worden escaleren Controleren en bijhouden van de database Uitstekende technische ondersteuning leveren is ten alle tijden van groots belang Voor wie ga je werken? Onze klant is een Iers succesverhaal dat langzaam begonnen is, maar de laatste jaren enorm hard gegroeid is. Onze klant helpt snel groeiende internationale merken door voor hen de klantendienst te verzorgen en technische support aan te bieden. Onze klant heeft het hoofdkantoor in Cork, maar heeft ook een supergaaf kantoor in Dublin. In de laatste vier jaar zijn zij van 300 medewerkers naar meer dan 2000 medewerkers gegroeid. Werken in Dublin voor deze werkgever is een ideale eerste stap naar een veelbelovende carrière. Waar zijn wij naar op zoek? Wil jij de nieuwe customer service medewerker worden, dan moet je voldoen aan de volgende vereisten: Uitstekende beheesing van de Nederlandse taal Goede beheersing van de Engelse taal Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling Minimaal 6 maanden ervaring in IT support/customer service Redelijke basiskennis van IT Logisch nadenken en probleemoplossende vaardigheden Waar ga je werken? Als customer service medewerker ga je werken in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dublin is vanuit Nederland goed te bereiken met meerdere dagelijkse vluchten. Het staat bekend als een stad waar menig Nederlander is begonnen met werken in het buitenland, iets wat voor velen waarschijnlijk wel de beste move voor hun carrière is geweest, want Dublin wordt ook wel “The Silicon Valley of Europe” genoemd. Verder is het een enorm leuke stad met supergezellige pubs en met mooie natuur om de stad heen. Sollicitatieprocedure en salaris Wil jij de nieuwe customer service medewerker in Dublin worden zul je een sollicitatieproces van 3 stappen doorlopen. Een snelle screening via de telefoon, gevolgd door een beoordeling van je talenkennis en IT-kennis, en tot slot heb je een sollicitatiegesprek via Skype. Krijg je de baan, dan is het salaris voor customer service medewerker €28.000 bruto per jaar. Ook krijg je 2 weken betaalde accomodatie wanneer je begint, zodat je tijd hebt om je eigen plek te vinden. Verder kun je nog bonussen krijgen en werk je in een van de coolste kantoren van Dublin! Heb jij interesse in deze customer service vacature en denk je dat wonen en werken in Dublin iets is voor jou, Soliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen dan kan je altijd ons bellen via +353 15 24 24 20.

 • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Binnenskamers in sociale netwerken
Look for responds of Binnenskamers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Binnenskamers. Laat een reactie achter voor Binnenskamers. Binnenskamers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Binnenskamers. Leave a respond for Binnenskamers. Binnenskamers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Binnenskamers op de google maps. Adres en contacten Binnenskamers
Location of Binnenskamers on the google maps. Address and contacts of Binnenskamers

Andere gerelateerde bedrijven als come Binnenskamers Binnenskamers: BOFLEX NV | BACOB | BACOB | FA. DE ROUCK | URBAIN VANDECASTEELE

Other related companies as Binnenskamers: BOFLEX NV | BACOB | BACOB | FA. DE ROUCK | URBAIN VANDECASTEELE

Binnenskamers is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Binnenskamers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04378570556. Het bedrijf Binnenskamers bevindt zich op het adres: Burgstraat 27E; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Antiques; Curiosity shops & clearers of furniture.
De hoofdactiviteit van Binnenskamers is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Binnenskamers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Binnenskamers, openstaande posities, locatie van Binnenskamers op de kaart.

Binnenskamers is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Binnenskamers, company assigned to the tax number BE04378570556. The company Binnenskamers is located at the address: Burgstraat 27E; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Antiques; Curiosity shops & clearers of furniture.
The main activity of Binnenskamers is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Binnenskamers is not available. You also can look at reviews of Binnenskamers, open positions, location of Binnenskamers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Binnenskamers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Binnenskamers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Binnenskamers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Binnenskamers, employees, financial statistics.