Binnenskamers

Contactgegevens Binnenskamers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Binnenskamers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Binnenskamers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgstraat 27; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 77 21 (+32-09 223 77 21) 09 223 77 21 (+32-09 223 77 21)

Fax (fax): +32 (11) 591-32-93 +32 (11) 591-32-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Binnenskamers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Binnenskamers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Binnenskamers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Binnenskamers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Binnenskamers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Binnenskamers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Binnenskamers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Binnenskamers
Products information Binnenskamers

BTW identificatienummer (tax): BE05648315429
Ondernemingsnummer: 8843963623
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Binnenskamers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Binnenskamers
(Get full report from official database of BE for Binnenskamers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Binnenskamers
Addition kinds of activities for Binnenskamers

1751. Timmerwerk | Carpentry work
201503. Eier verwerking | Egg processing
346300. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
449200. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
26780303. Schrijfpapier en enveloppen: gemaakt van aangekochte materialen | Writing paper and envelopes: made from purchased materials
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
44120000. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction

Werken bij Binnenskamers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Binnenskamers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Binnenskamers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Binnenskamers. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

 • Host(ess) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

 • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

 • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

 • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

  Regio: INGOOIGEM

  Bedrijf: WIELANT

  Type: Vaste Job

  U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

 • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Proios Maritime n.v.

  Type: Vaste Job

  Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

 • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri ICT Belux

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

 • Front End Drupal Developer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOVATION

  Type: Vaste Job

  Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

 • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

 • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van Binnenskamers in sociale netwerken
Look for responds of Binnenskamers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Binnenskamers. Laat een reactie achter voor Binnenskamers. Binnenskamers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Binnenskamers. Leave a respond for Binnenskamers. Binnenskamers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Binnenskamers op de google maps. Adres en contacten Binnenskamers
Location of Binnenskamers on the google maps. Address and contacts of Binnenskamers

Andere gerelateerde bedrijven als come Binnenskamers Binnenskamers: BOGAERTS JOZEF | FACQ | OPENBARE BIBLIOTHEEK | FRANKY ** | Bury M

Other related companies as Binnenskamers: BOGAERTS JOZEF | FACQ | OPENBARE BIBLIOTHEEK | FRANKY ** | Bury M

Binnenskamers is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Binnenskamers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05648315429. Het bedrijf Binnenskamers bevindt zich op het adres: Burgstraat 27; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Binnenskamers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Binnenskamers is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Binnenskamers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Binnenskamers, openstaande posities, locatie van Binnenskamers op de kaart.

Binnenskamers is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Binnenskamers, company assigned to the tax number BE05648315429. The company Binnenskamers is located at the address: Burgstraat 27; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Binnenskamers were not found.
The main activity of Binnenskamers is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Binnenskamers is not available. You also can look at reviews of Binnenskamers, open positions, location of Binnenskamers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Binnenskamers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Binnenskamers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Binnenskamers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Binnenskamers, employees, financial statistics.