Beullens L

Contactgegevens Beullens L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beullens L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beullens L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoek 41; 2460; Kasterlee (Tielen), België

Telefoon (phone): 014 55 26 50 (+32-014 55 26 50) 014 55 26 50 (+32-014 55 26 50)

Fax (fax): 014 55 26 50 (+32-014 55 26 50) 014 55 26 50 (+32-014 55 26 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beullens L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beullens L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beullens L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beullens L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beullens L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beullens L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beullens L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beullens L
Products information Beullens L

BTW identificatienummer (tax): BE02153839111
Ondernemingsnummer: 1206542968
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 563,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Beullens L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beullens L
(Get full report from official database of BE for Beullens L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beullens L
Addition kinds of activities for Beullens L

357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
752100. Auto parkeren | Automobile parking
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
59459900. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
73890408. Rugbinding | Rug binding
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service

Werken bij Beullens L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beullens L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beullens L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beullens L. Looking for open vacancies in other companies

 • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

 • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

 • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

 • MAGAZIJNIER GARAGE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Mechelen zijn we op zoek naar een magazijnier (m/v). 

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Studentenjob

  Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

 • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Studentenjob

  GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

 • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Beullens L in sociale netwerken
Look for responds of Beullens L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beullens L. Laat een reactie achter voor Beullens L. Beullens L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beullens L. Leave a respond for Beullens L. Beullens L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beullens L op de google maps. Adres en contacten Beullens L
Location of Beullens L on the google maps. Address and contacts of Beullens L

Andere gerelateerde bedrijven als come Beullens L Beullens L: IMMO MEISE | Vervoort | EON SOFTWARE | L.B.S.C. | AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY

Other related companies as Beullens L: IMMO MEISE | Vervoort | EON SOFTWARE | L.B.S.C. | AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY

Beullens L is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beullens L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153839111. Het bedrijf Beullens L bevindt zich op het adres: Hoek 41; 2460; Kasterlee (Tielen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 563,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Beullens L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beullens L is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beullens L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beullens L, openstaande posities, locatie van Beullens L op de kaart.

Beullens L is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beullens L, company assigned to the tax number BE02153839111. The company Beullens L is located at the address: Hoek 41; 2460; Kasterlee (Tielen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 563,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Beullens L were not found.
The main activity of Beullens L is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beullens L is not available. You also can look at reviews of Beullens L, open positions, location of Beullens L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beullens L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beullens L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beullens L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beullens L, employees, financial statistics.