Bernard

Contactgegevens Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bernard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jardon 6; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 30 69 (+32-087 33 30 69) 087 33 30 69 (+32-087 33 30 69)

Fax (fax): 087 33 44 95 (+32-087 33 44 95) 087 33 44 95 (+32-087 33 44 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bernard
Products information Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE06810394287
Ondernemingsnummer: 7877990722
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Furniture - Design

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bernard
(Get full report from official database of BE for Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bernard
Addition kinds of activities for Bernard

327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
22210804. Velvets, synthetische vezel en zijde | Velvets, manmade fiber and silk
28999913. Desalter kits, zeewater | Desalter kits, sea water
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
51399905. Slippers, huis | Slippers, house

Werken bij Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bernard. Looking for open vacancies in other companies

 • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

 • Medewerker in broodjeszaak (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een broodjeszaak in Kortrijk zijn we op zoek naar meerdere verkoopsmedewerkers. Als verkoopster/verkoper ben je verantwoordelijk voor het bedienen van je klanten, het maken van broodjes, klaarmaken van bestellingen, ...

 • Junior Calculator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

 • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

 • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: CREON ON NAILS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

Zoek naar antwoorden van Bernard in sociale netwerken
Look for responds of Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bernard. Laat een reactie achter voor Bernard. Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bernard. Leave a respond for Bernard. Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bernard op de google maps. Adres en contacten Bernard
Location of Bernard on the google maps. Address and contacts of Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come Bernard Bernard: VAN DEN BORRE NV | FORTIS | JOHAN DUTOIT | TEIRLYNCK MARCEL | Tweety

Other related companies as Bernard: VAN DEN BORRE NV | FORTIS | JOHAN DUTOIT | TEIRLYNCK MARCEL | Tweety

Bernard is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06810394287. Het bedrijf Bernard bevindt zich op het adres: Rue Jardon 6; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - Design.
De hoofdactiviteit van Bernard is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bernard, openstaande posities, locatie van Bernard op de kaart.

Bernard is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bernard, company assigned to the tax number BE06810394287. The company Bernard is located at the address: Rue Jardon 6; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - Design.
The main activity of Bernard is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bernard is not available. You also can look at reviews of Bernard, open positions, location of Bernard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bernard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bernard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bernard, employees, financial statistics.