Beirens P

Contactgegevens Beirens P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beirens P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beirens P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molendreef 11A-15A; 8421; De Haan (Vlissegem), België

Telefoon (phone): 059 23 31 80; 0477 55 31 34 (+32-059 23 31 80; 0477 55 31 34) 059 23 31 80; 0477 55 31 34 (+32-059 23 31 80; 0477 55 31 34)

Fax (fax): 059 23 31 80 (+32-059 23 31 80) 059 23 31 80 (+32-059 23 31 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beirens P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beirens P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beirens P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beirens P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beirens P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beirens P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beirens P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beirens P
Products information Beirens P

BTW identificatienummer (tax): BE01852813720
Ondernemingsnummer: 5115478515
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Carpenters

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beirens P
(Get full report from official database of BE for Beirens P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beirens P
Addition kinds of activities for Beirens P

01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
23919902. Gordijnen, raam: gemaakt van aangekochte materialen | Curtains, window: made from purchased materials
38420418. Trusses, orthopedische en chirurgische | Trusses, orthopedic and surgical
75320201. Lettering, automotive | Lettering, automotive
87420401. Bank- en financieel adviseur | Banking and finance consultant

Werken bij Beirens P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beirens P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beirens P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beirens P. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ago zoekt gemotiveerde magazijnier voor een firma in Heist-op-den-Berg. Dit in dagdienst.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

  Regio: SCHELDERODE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT MET KENNIS VAN MEETSTATEN VOOR ADMINISTRATIEVE STUDENTENJOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Je maakt hoofdzakelijk de meetstaten op en biedt aanvullend administratieve ondersteuning.

 • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

  Type: Vaste Job

  Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

 • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JobIT

  Type: Vaste Job

  Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

 • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

  Type: Vaste Job

  Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

 • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Beirens P in sociale netwerken
Look for responds of Beirens P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beirens P. Laat een reactie achter voor Beirens P. Beirens P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beirens P. Leave a respond for Beirens P. Beirens P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beirens P op de google maps. Adres en contacten Beirens P
Location of Beirens P on the google maps. Address and contacts of Beirens P

Andere gerelateerde bedrijven als come Beirens P Beirens P: BANQUE PATRIOTIQUE | Jordan-Oikos Goe | PETER VANLAER | TRANSMET DISTRIBUTIE | COVAMAT

Other related companies as Beirens P: BANQUE PATRIOTIQUE | Jordan-Oikos Goe | PETER VANLAER | TRANSMET DISTRIBUTIE | COVAMAT

Beirens P is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beirens P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01852813720. Het bedrijf Beirens P bevindt zich op het adres: Molendreef 11A-15A; 8421; De Haan (Vlissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van Beirens P is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beirens P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beirens P, openstaande posities, locatie van Beirens P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beirens P is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beirens P, company assigned to the tax number BE01852813720. The company Beirens P is located at the address: Molendreef 11A-15A; 8421; De Haan (Vlissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Carpenters.
The main activity of Beirens P is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beirens P is not available. You also can look at reviews of Beirens P, open positions, location of Beirens P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beirens P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beirens P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beirens P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beirens P, employees, financial statistics.