Beeckmans M

Contactgegevens Beeckmans M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beeckmans M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beeckmans M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zamanstraat 54; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 766 19 91 (+32-03 766 19 91) 03 766 19 91 (+32-03 766 19 91)

Fax (fax): 03 766 19 91 (+32-03 766 19 91) 03 766 19 91 (+32-03 766 19 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beeckmans M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beeckmans M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beeckmans M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beeckmans M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beeckmans M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beeckmans M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beeckmans M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beeckmans M
Products information Beeckmans M

BTW identificatienummer (tax): BE09731109619
Ondernemingsnummer: 9104614257
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Florists

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beeckmans M
(Get full report from official database of BE for Beeckmans M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beeckmans M
Addition kinds of activities for Beeckmans M

07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
17119900. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
25420000. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
38269917. titrimeters | Titrimeters

Werken bij Beeckmans M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beeckmans M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beeckmans M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beeckmans M. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

 • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

 • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

 • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

 • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

 • Werfleider Afbraak (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AZ Delta

  Type: Vaste Job

  De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

 • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

 • STIKSTER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE RUYCK PAUL

  Type: Werfreserve

  Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van Beeckmans M in sociale netwerken
Look for responds of Beeckmans M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beeckmans M. Laat een reactie achter voor Beeckmans M. Beeckmans M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beeckmans M. Leave a respond for Beeckmans M. Beeckmans M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beeckmans M op de google maps. Adres en contacten Beeckmans M
Location of Beeckmans M on the google maps. Address and contacts of Beeckmans M

Andere gerelateerde bedrijven als come Beeckmans M Beeckmans M: SOC. SECRETARIAAT SODIWE | WIJNS GEBRS | OCIATIC | Tandheelkundige Kliniek | Vandorpe G

Other related companies as Beeckmans M: SOC. SECRETARIAAT SODIWE | WIJNS GEBRS | OCIATIC | Tandheelkundige Kliniek | Vandorpe G

Beeckmans M is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beeckmans M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09731109619. Het bedrijf Beeckmans M bevindt zich op het adres: Zamanstraat 54; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Florists.
De hoofdactiviteit van Beeckmans M is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beeckmans M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beeckmans M, openstaande posities, locatie van Beeckmans M op de kaart.

Beeckmans M is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beeckmans M, company assigned to the tax number BE09731109619. The company Beeckmans M is located at the address: Zamanstraat 54; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Florists.
The main activity of Beeckmans M is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beeckmans M is not available. You also can look at reviews of Beeckmans M, open positions, location of Beeckmans M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beeckmans M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beeckmans M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beeckmans M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beeckmans M, employees, financial statistics.