Atelier Verstraete BVBA

Contactgegevens Atelier Verstraete BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Verstraete BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Verstraete BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestersteenweg 38; 3545; Halen, België

Telefoon (phone): 013 44 13 84 (+32-013 44 13 84) 013 44 13 84 (+32-013 44 13 84)

Fax (fax): 013 44 13 84 (+32-013 44 13 84) 013 44 13 84 (+32-013 44 13 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Verstraete BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Verstraete BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Verstraete BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Verstraete BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Verstraete BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Verstraete BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Verstraete BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Verstraete BVBA
Products information Atelier Verstraete BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04154174804
Ondernemingsnummer: 6435760498
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Atelier Verstraete BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Verstraete BVBA
(Get full report from official database of BE for Atelier Verstraete BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Verstraete BVBA
Addition kinds of activities for Atelier Verstraete BVBA

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
154299. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
15429902. Ontwerp en oprigting, gecombineerd: niet-residentieel | Design and erection, combined: non-residential
20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
32810205. Vazen, gesneden steen | Vases, cut stone

Werken bij Atelier Verstraete BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Verstraete BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Verstraete BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Verstraete BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

 • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

  Regio: WAARLOOS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

 • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

 • Calculator (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Studentenjob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

 • Jobstudent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TRANSMYL

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

 • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van Atelier Verstraete BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Verstraete BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Verstraete BVBA. Laat een reactie achter voor Atelier Verstraete BVBA. Atelier Verstraete BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Verstraete BVBA. Leave a respond for Atelier Verstraete BVBA. Atelier Verstraete BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Verstraete BVBA op de google maps. Adres en contacten Atelier Verstraete BVBA
Location of Atelier Verstraete BVBA on the google maps. Address and contacts of Atelier Verstraete BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Verstraete BVBA Atelier Verstraete BVBA: Gras Ghislain | MOERENHOUT PAUL | MAURITS GEEROMS | CENTURY BOX BVBA | Blue Jean (Le)

Other related companies as Atelier Verstraete BVBA: Gras Ghislain | MOERENHOUT PAUL | MAURITS GEEROMS | CENTURY BOX BVBA | Blue Jean (Le)

Atelier Verstraete BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Verstraete BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04154174804. Het bedrijf Atelier Verstraete BVBA bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 38; 3545; Halen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Atelier Verstraete BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier Verstraete BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Verstraete BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Verstraete BVBA, openstaande posities, locatie van Atelier Verstraete BVBA op de kaart.

Atelier Verstraete BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier Verstraete BVBA, company assigned to the tax number BE04154174804. The company Atelier Verstraete BVBA is located at the address: Diestersteenweg 38; 3545; Halen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Atelier Verstraete BVBA were not found.
The main activity of Atelier Verstraete BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Verstraete BVBA is not available. You also can look at reviews of Atelier Verstraete BVBA, open positions, location of Atelier Verstraete BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Verstraete BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Verstraete BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Verstraete BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Verstraete BVBA, employees, financial statistics.