Atelier Carton

Contactgegevens Atelier Carton: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Carton: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Carton

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jansstraat 25; 8970; Poperinge, België

Telefoon (phone): 057 33 69 33 (+32-057 33 69 33) 057 33 69 33 (+32-057 33 69 33)

Fax (fax): 057 33 29 70 (+32-057 33 29 70) 057 33 29 70 (+32-057 33 29 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Carton: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Carton"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Carton"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Carton, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Carton. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Carton, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Carton. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Carton
Products information Atelier Carton

BTW identificatienummer (tax): BE01314758300
Ondernemingsnummer: 8357818603
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Atelier Carton zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Carton
(Get full report from official database of BE for Atelier Carton)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Carton
Addition kinds of activities for Atelier Carton

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
211100. sigaretten | Cigarettes
332100. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
10999907. Tin ertswinning | Tin ore mining
23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
50840302. Papier productie machines | Paper manufacturing machinery
57139903. Linoleum | Linoleum

Werken bij Atelier Carton: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Carton: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Carton. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Carton. Looking for open vacancies in other companies

 • Pistoolspuiter (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

 • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

 • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

 • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

 • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

  Type: Vaste Job

  Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

 • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Vaste Job

  Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

 • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

 • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Guy autohandel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

Zoek naar antwoorden van Atelier Carton in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Carton in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Carton. Laat een reactie achter voor Atelier Carton. Atelier Carton bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Carton. Leave a respond for Atelier Carton. Atelier Carton on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Carton op de google maps. Adres en contacten Atelier Carton
Location of Atelier Carton on the google maps. Address and contacts of Atelier Carton

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Carton Atelier Carton: Bruniau G | PH. MORAUX | GARAGE MASSART | LUC EECKHOUT | E.F.C. THOMAS LECLERCQ

Other related companies as Atelier Carton: Bruniau G | PH. MORAUX | GARAGE MASSART | LUC EECKHOUT | E.F.C. THOMAS LECLERCQ

Atelier Carton is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Carton, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01314758300. Het bedrijf Atelier Carton bevindt zich op het adres: Sint-Jansstraat 25; 8970; Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Atelier Carton zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier Carton is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Carton is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Carton, openstaande posities, locatie van Atelier Carton op de kaart.

Atelier Carton is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier Carton, company assigned to the tax number BE01314758300. The company Atelier Carton is located at the address: Sint-Jansstraat 25; 8970; Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Atelier Carton were not found.
The main activity of Atelier Carton is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Carton is not available. You also can look at reviews of Atelier Carton, open positions, location of Atelier Carton on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Carton, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Carton, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Carton, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Carton, employees, financial statistics.