Atelier (l')

Contactgegevens Atelier (l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier (l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier (l')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Robert Boisacq 1; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 654 17 71 (+32-02 654 17 71) 02 654 17 71 (+32-02 654 17 71)

Fax (fax): +32 (68) 752-48-36 +32 (68) 752-48-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier (l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier (l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier (l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier (l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier (l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier (l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier (l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier (l')
Products information Atelier (l')

BTW identificatienummer (tax): BE01774261474
Ondernemingsnummer: 5478576660
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Upholsterers

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier (l')
(Get full report from official database of BE for Atelier (l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier (l')
Addition kinds of activities for Atelier (l')

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
074199. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
20910336. Tonijn vis, bewaard en genezen | Tuna fish, preserved and cured
30690804. Tepels, rubber | Nipples, rubber
38120124. Positie indicatoren voor vliegtuigapparatuur | Position indicators for aircraft equipment

Werken bij Atelier (l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier (l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier (l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier (l'). Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

 • Metser (BURST)

  Regio: BURST

  Bedrijf: Konvert Construct Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

 • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

 • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Begeleiden van een kermisattractie.

 • Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

 • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Leopold Hotel

  Type: Vaste Job

  Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

 • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van Atelier (l') in sociale netwerken
Look for responds of Atelier (l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier (l'). Laat een reactie achter voor Atelier (l'). Atelier (l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier (l'). Leave a respond for Atelier (l'). Atelier (l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier (l') op de google maps. Adres en contacten Atelier (l')
Location of Atelier (l') on the google maps. Address and contacts of Atelier (l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier (l') Atelier (l'): URBAIN LEUWERS | Vercauteren Guy | D.C. MONTY | INTERN. MECH. ELECTR. CO | DE BO LUC

Other related companies as Atelier (l'): URBAIN LEUWERS | Vercauteren Guy | D.C. MONTY | INTERN. MECH. ELECTR. CO | DE BO LUC

Atelier (l') is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier (l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01774261474. Het bedrijf Atelier (l') bevindt zich op het adres: Rue Robert Boisacq 1; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 627,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Upholsterers.
De hoofdactiviteit van Atelier (l') is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier (l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier (l'), openstaande posities, locatie van Atelier (l') op de kaart.

Atelier (l') is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier (l'), company assigned to the tax number BE01774261474. The company Atelier (l') is located at the address: Rue Robert Boisacq 1; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 627,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Upholsterers.
The main activity of Atelier (l') is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier (l') is not available. You also can look at reviews of Atelier (l'), open positions, location of Atelier (l') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier (l'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier (l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier (l'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier (l'), employees, financial statistics.