Arestyl

Contactgegevens Arestyl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arestyl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arestyl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Quatrième 35; 7330; Saint-Ghislain, België

Telefoon (phone): 065 77 80 90 (+32-065 77 80 90) 065 77 80 90 (+32-065 77 80 90)

Fax (fax): +32 (82) 150-94-56 +32 (82) 150-94-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arestyl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arestyl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arestyl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arestyl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arestyl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arestyl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arestyl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arestyl
Products information Arestyl

BTW identificatienummer (tax): BE04706237792
Ondernemingsnummer: 1303497314
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Arestyl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arestyl
(Get full report from official database of BE for Arestyl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arestyl
Addition kinds of activities for Arestyl

203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
384200. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
30869900. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
35560105. Ijsmachine productie machines | Ice cream manufacturing machinery
35619900. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
58120110. Koreaans restaurant | Korean restaurant

Werken bij Arestyl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arestyl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arestyl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arestyl. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

 • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: ASAP HR GROUP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

 • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

 • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

 • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

 • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

 • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

 • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PELIKAANCARS

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van Arestyl in sociale netwerken
Look for responds of Arestyl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arestyl. Laat een reactie achter voor Arestyl. Arestyl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arestyl. Leave a respond for Arestyl. Arestyl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arestyl op de google maps. Adres en contacten Arestyl
Location of Arestyl on the google maps. Address and contacts of Arestyl

Andere gerelateerde bedrijven als come Arestyl Arestyl: HUIS TREES | DIRK STAS | Niagara Import | KESSELS | REEKMANS

Other related companies as Arestyl: HUIS TREES | DIRK STAS | Niagara Import | KESSELS | REEKMANS

Arestyl is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arestyl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04706237792. Het bedrijf Arestyl bevindt zich op het adres: Rue Quatrième 35; 7330; Saint-Ghislain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Arestyl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arestyl is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arestyl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arestyl, openstaande posities, locatie van Arestyl op de kaart.

Arestyl is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arestyl, company assigned to the tax number BE04706237792. The company Arestyl is located at the address: Rue Quatrième 35; 7330; Saint-Ghislain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Arestyl were not found.
The main activity of Arestyl is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arestyl is not available. You also can look at reviews of Arestyl, open positions, location of Arestyl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arestyl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arestyl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arestyl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arestyl, employees, financial statistics.