Antic Concept

Contactgegevens Antic Concept: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antic Concept: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antic Concept

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Martin 17; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 84 52 82 (+32-069 84 52 82) 069 84 52 82 (+32-069 84 52 82)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antic Concept: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antic Concept"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antic Concept"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antic Concept, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antic Concept. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antic Concept, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antic Concept. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antic Concept
Products information Antic Concept

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Furniture - Antique; Furniture - General

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antic Concept
(Get full report from official database of BE for Antic Concept)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antic Concept
Addition kinds of activities for Antic Concept

025399. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
329703. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij Antic Concept: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antic Concept: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antic Concept. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antic Concept. Looking for open vacancies in other companies

 • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

 • Ontbramer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

 • Polyvalent medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

 • Schrijnwerker atelier (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

 • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

 • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SEBECO

  Type: Vaste Job

  SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

 • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

 • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

 • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

  Type: Leercontract

  Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van Antic Concept in sociale netwerken
Look for responds of Antic Concept in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antic Concept. Laat een reactie achter voor Antic Concept. Antic Concept bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antic Concept. Leave a respond for Antic Concept. Antic Concept on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antic Concept op de google maps. Adres en contacten Antic Concept
Location of Antic Concept on the google maps. Address and contacts of Antic Concept

Andere gerelateerde bedrijven als come Antic Concept Antic Concept: EUROMEDICA INTERNATIONAL Ltd. | VAN GASSEN | Vanwymeersch T | DJ BRANDENBOURG | ROSIANE STOCK

Other related companies as Antic Concept: EUROMEDICA INTERNATIONAL Ltd. | VAN GASSEN | Vanwymeersch T | DJ BRANDENBOURG | ROSIANE STOCK

Antic Concept is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antic Concept, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf Antic Concept bevindt zich op het adres: Rue Saint-Martin 17; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - Antique; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Antic Concept is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antic Concept is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antic Concept, openstaande posities, locatie van Antic Concept op de kaart.

Antic Concept is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antic Concept, company assigned to the tax number BE03883911132. The company Antic Concept is located at the address: Rue Saint-Martin 17; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - Antique; Furniture - General.
The main activity of Antic Concept is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Antic Concept is not available. You also can look at reviews of Antic Concept, open positions, location of Antic Concept on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antic Concept, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antic Concept, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antic Concept, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antic Concept, employees, financial statistics.