Ansel Beau & Co

Contactgegevens Ansel Beau & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ansel Beau & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ansel Beau & Co

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Anselmostraat 58; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 248 66 86 (+32-03 248 66 86) 03 248 66 86 (+32-03 248 66 86)

Fax (fax): 03 248 66 86 (+32-03 248 66 86) 03 248 66 86 (+32-03 248 66 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ansel Beau & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ansel Beau & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ansel Beau & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ansel Beau & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ansel Beau & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ansel Beau & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ansel Beau & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ansel Beau & Co
Products information Ansel Beau & Co

BTW identificatienummer (tax): BE01012908935
Ondernemingsnummer: 7613220214
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Ansel Beau & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ansel Beau & Co
(Get full report from official database of BE for Ansel Beau & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ansel Beau & Co
Addition kinds of activities for Ansel Beau & Co

244901. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
27820203. plakboeken | Scrapbooks
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
64119911. Onderzoeksdiensten, verzekeringen | Research services, insurance

Werken bij Ansel Beau & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ansel Beau & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ansel Beau & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ansel Beau & Co. Looking for open vacancies in other companies

 • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PWA HAALTERT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

 • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VIO HR

  Type: Vaste Job

  Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADREM

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Informaticaleerkracht (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE LIFT

  Type: Zelfstandige activiteit

  School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

 • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Ansel Beau & Co in sociale netwerken
Look for responds of Ansel Beau & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ansel Beau & Co. Laat een reactie achter voor Ansel Beau & Co. Ansel Beau & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ansel Beau & Co. Leave a respond for Ansel Beau & Co. Ansel Beau & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ansel Beau & Co op de google maps. Adres en contacten Ansel Beau & Co
Location of Ansel Beau & Co on the google maps. Address and contacts of Ansel Beau & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Ansel Beau & Co Ansel Beau & Co: OPTIMA DESIGN | FRANS DECLERCQ | ANDRZEJ TUCZYNSKI | Jacques Daniel | HUIS FRANS E.

Other related companies as Ansel Beau & Co: OPTIMA DESIGN | FRANS DECLERCQ | ANDRZEJ TUCZYNSKI | Jacques Daniel | HUIS FRANS E.

Ansel Beau & Co is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ansel Beau & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01012908935. Het bedrijf Ansel Beau & Co bevindt zich op het adres: Anselmostraat 58; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Ansel Beau & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ansel Beau & Co is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ansel Beau & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ansel Beau & Co, openstaande posities, locatie van Ansel Beau & Co op de kaart.

Ansel Beau & Co is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ansel Beau & Co, company assigned to the tax number BE01012908935. The company Ansel Beau & Co is located at the address: Anselmostraat 58; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Ansel Beau & Co were not found.
The main activity of Ansel Beau & Co is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ansel Beau & Co is not available. You also can look at reviews of Ansel Beau & Co, open positions, location of Ansel Beau & Co on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ansel Beau & Co, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ansel Beau & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ansel Beau & Co, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ansel Beau & Co, employees, financial statistics.