A.S. Interieur en Decoratie

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • A.S. Interieur en Decoratie
Private companiesTransportation Services • A.S. Interieur en Decoratie

Contactgegevens A.S. Interieur en Decoratie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S. Interieur en Decoratie: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S. Interieur en Decoratie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelse Steenweg 28; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 14 79 (+32-03 237 14 79) 03 237 14 79 (+32-03 237 14 79)

Fax (fax): +32 (82) 989-56-50 +32 (82) 989-56-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S. Interieur en Decoratie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S. Interieur en Decoratie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S. Interieur en Decoratie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S. Interieur en Decoratie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S. Interieur en Decoratie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S. Interieur en Decoratie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S. Interieur en Decoratie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S. Interieur en Decoratie
Products information A.S. Interieur en Decoratie

BTW identificatienummer (tax): BE09801971435
Ondernemingsnummer: 4308532714
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in A.S. Interieur en Decoratie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S. Interieur en Decoratie
(Get full report from official database of BE for A.S. Interieur en Decoratie)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S. Interieur en Decoratie
Addition kinds of activities for A.S. Interieur en Decoratie

07820207. Sodding aannemer | Sodding contractor
23940000. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
30890604. Celluloïde producten | Celluloid products
32290102. Barware | Barware
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance

Werken bij A.S. Interieur en Decoratie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S. Interieur en Decoratie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S. Interieur en Decoratie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S. Interieur en Decoratie. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van A.S. Interieur en Decoratie in sociale netwerken
Look for responds of A.S. Interieur en Decoratie in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S. Interieur en Decoratie. Laat een reactie achter voor A.S. Interieur en Decoratie. A.S. Interieur en Decoratie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S. Interieur en Decoratie. Leave a respond for A.S. Interieur en Decoratie. A.S. Interieur en Decoratie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S. Interieur en Decoratie op de google maps. Adres en contacten A.S. Interieur en Decoratie
Location of A.S. Interieur en Decoratie on the google maps. Address and contacts of A.S. Interieur en Decoratie

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S. Interieur en Decoratie A.S. Interieur en Decoratie: DEALER REIFF | Cardinaels Keukenstudio | J.L. Style | BASISSCHOOL | AN DE REYMAEKER

Other related companies as A.S. Interieur en Decoratie: DEALER REIFF | Cardinaels Keukenstudio | J.L. Style | BASISSCHOOL | AN DE REYMAEKER

A.S. Interieur en Decoratie is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S. Interieur en Decoratie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09801971435. Het bedrijf A.S. Interieur en Decoratie bevindt zich op het adres: Mechelse Steenweg 28; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 483,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in A.S. Interieur en Decoratie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S. Interieur en Decoratie is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S. Interieur en Decoratie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S. Interieur en Decoratie, openstaande posities, locatie van A.S. Interieur en Decoratie op de kaart.

A.S. Interieur en Decoratie is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S. Interieur en Decoratie, company assigned to the tax number BE09801971435. The company A.S. Interieur en Decoratie is located at the address: Mechelse Steenweg 28; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 483,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in A.S. Interieur en Decoratie were not found.
The main activity of A.S. Interieur en Decoratie is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S. Interieur en Decoratie is not available. You also can look at reviews of A.S. Interieur en Decoratie, open positions, location of A.S. Interieur en Decoratie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S. Interieur en Decoratie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S. Interieur en Decoratie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S. Interieur en Decoratie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S. Interieur en Decoratie, employees, financial statistics.