A&E Den Tijn Totaalproject

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • A&E Den Tijn Totaalproject
Private companiesTransportation by Air • A&E Den Tijn Totaalproject

Contactgegevens A&E Den Tijn Totaalproject: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&E Den Tijn Totaalproject: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&E Den Tijn Totaalproject

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meulesteedsesteenweg 201; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 250 93 50; 09 250 93 51 (+32-09 250 93 50; 09 250 93 51) 09 250 93 50; 09 250 93 51 (+32-09 250 93 50; 09 250 93 51)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&E Den Tijn Totaalproject: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&E Den Tijn Totaalproject"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&E Den Tijn Totaalproject"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&E Den Tijn Totaalproject, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&E Den Tijn Totaalproject. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&E Den Tijn Totaalproject, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&E Den Tijn Totaalproject. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&E Den Tijn Totaalproject
Products information A&E Den Tijn Totaalproject

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Interior designers; Hotels - Installation & equipment

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&E Den Tijn Totaalproject
(Get full report from official database of BE for A&E Den Tijn Totaalproject)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&E Den Tijn Totaalproject
Addition kinds of activities for A&E Den Tijn Totaalproject

02519905. Kippen roosteren, het verhogen van | Roasting chickens, raising of
20340302. Groentenmeel, maaltijd en poeder | Vegetable flour, meal, and powder
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
34960201. Ketting, gelast | Chain, welded
42260000. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
51990408. Zijden garens | Silk yarns
59610302. Tijdschriften, postorder | Magazines, mail order

Werken bij A&E Den Tijn Totaalproject: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&E Den Tijn Totaalproject: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&E Den Tijn Totaalproject. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&E Den Tijn Totaalproject. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van A&E Den Tijn Totaalproject in sociale netwerken
Look for responds of A&E Den Tijn Totaalproject in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&E Den Tijn Totaalproject. Laat een reactie achter voor A&E Den Tijn Totaalproject. A&E Den Tijn Totaalproject bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&E Den Tijn Totaalproject. Leave a respond for A&E Den Tijn Totaalproject. A&E Den Tijn Totaalproject on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&E Den Tijn Totaalproject op de google maps. Adres en contacten A&E Den Tijn Totaalproject
Location of A&E Den Tijn Totaalproject on the google maps. Address and contacts of A&E Den Tijn Totaalproject

Andere gerelateerde bedrijven als come A&E Den Tijn Totaalproject A&E Den Tijn Totaalproject: Anonieme Overeters | Autostar | SUMITOMO RUBBER INDUSTRIES | Buchta Polymers | IMMOGROUPE

Other related companies as A&E Den Tijn Totaalproject: Anonieme Overeters | Autostar | SUMITOMO RUBBER INDUSTRIES | Buchta Polymers | IMMOGROUPE

A&E Den Tijn Totaalproject is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A&E Den Tijn Totaalproject, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf A&E Den Tijn Totaalproject bevindt zich op het adres: Meulesteedsesteenweg 201; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Interior designers; Hotels - Installation & equipment.
De hoofdactiviteit van A&E Den Tijn Totaalproject is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&E Den Tijn Totaalproject is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&E Den Tijn Totaalproject, openstaande posities, locatie van A&E Den Tijn Totaalproject op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A&E Den Tijn Totaalproject is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A&E Den Tijn Totaalproject, company assigned to the tax number BE09451782226. The company A&E Den Tijn Totaalproject is located at the address: Meulesteedsesteenweg 201; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Interior designers; Hotels - Installation & equipment.
The main activity of A&E Den Tijn Totaalproject is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A&E Den Tijn Totaalproject is not available. You also can look at reviews of A&E Den Tijn Totaalproject, open positions, location of A&E Den Tijn Totaalproject on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&E Den Tijn Totaalproject, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&E Den Tijn Totaalproject, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&E Den Tijn Totaalproject, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&E Den Tijn Totaalproject, employees, financial statistics.