Wouters F-Van Espen R

Contactgegevens Wouters F-Van Espen R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wouters F-Van Espen R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wouters F-Van Espen R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridstraat 1; 3120; Tremelo, België

Telefoon (phone): 016 53 37 23 (+32-016 53 37 23) 016 53 37 23 (+32-016 53 37 23)

Fax (fax): +32 (55) 699-97-19 +32 (55) 699-97-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wouters F-Van Espen R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wouters F-Van Espen R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wouters F-Van Espen R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wouters F-Van Espen R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wouters F-Van Espen R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wouters F-Van Espen R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wouters F-Van Espen R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wouters F-Van Espen R
Products information Wouters F-Van Espen R

BTW identificatienummer (tax): BE03519714355
Ondernemingsnummer: 5214630126
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Wouters F-Van Espen R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wouters F-Van Espen R
(Get full report from official database of BE for Wouters F-Van Espen R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wouters F-Van Espen R
Addition kinds of activities for Wouters F-Van Espen R

391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
615303. Afbetalingspapier | Installment paper
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen
86419905. Recreatievereniging | Recreation association

Werken bij Wouters F-Van Espen R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wouters F-Van Espen R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wouters F-Van Espen R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wouters F-Van Espen R. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van Wouters F-Van Espen R in sociale netwerken
Look for responds of Wouters F-Van Espen R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wouters F-Van Espen R. Laat een reactie achter voor Wouters F-Van Espen R. Wouters F-Van Espen R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wouters F-Van Espen R. Leave a respond for Wouters F-Van Espen R. Wouters F-Van Espen R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wouters F-Van Espen R op de google maps. Adres en contacten Wouters F-Van Espen R
Location of Wouters F-Van Espen R on the google maps. Address and contacts of Wouters F-Van Espen R

Andere gerelateerde bedrijven als come Wouters F-Van Espen R Wouters F-Van Espen R: MICHEL LENERS | KRIS THIERENS | AMB DISCO-PACIFIC | Roly R | STAAR DEVELOPMENT CO. SA

Other related companies as Wouters F-Van Espen R: MICHEL LENERS | KRIS THIERENS | AMB DISCO-PACIFIC | Roly R | STAAR DEVELOPMENT CO. SA

Wouters F-Van Espen R is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wouters F-Van Espen R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519714355. Het bedrijf Wouters F-Van Espen R bevindt zich op het adres: Koningin Astridstraat 1; 3120; Tremelo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Producten gemaakt in Wouters F-Van Espen R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wouters F-Van Espen R is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wouters F-Van Espen R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wouters F-Van Espen R, openstaande posities, locatie van Wouters F-Van Espen R op de kaart.

Wouters F-Van Espen R is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wouters F-Van Espen R, company assigned to the tax number BE03519714355. The company Wouters F-Van Espen R is located at the address: Koningin Astridstraat 1; 3120; Tremelo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurances - Companies and representatives. Products created in Wouters F-Van Espen R were not found.
The main activity of Wouters F-Van Espen R is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wouters F-Van Espen R is not available. You also can look at reviews of Wouters F-Van Espen R, open positions, location of Wouters F-Van Espen R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wouters F-Van Espen R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wouters F-Van Espen R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wouters F-Van Espen R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wouters F-Van Espen R, employees, financial statistics.