Van Den Broeck & Schelfhout BVBA

Contactgegevens Van Den Broeck & Schelfhout BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Broeck & Schelfhout BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Broeck & Schelfhout BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moerlandstraat 23; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 32 19; 03 777 56 87 (+32-03 777 32 19; 03 777 56 87) 03 777 32 19; 03 777 56 87 (+32-03 777 32 19; 03 777 56 87)

Fax (fax): 03 766 18 31 (+32-03 766 18 31) 03 766 18 31 (+32-03 766 18 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Broeck & Schelfhout BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Broeck & Schelfhout BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Broeck & Schelfhout BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Broeck & Schelfhout BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Broeck & Schelfhout BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Broeck & Schelfhout BVBA
Products information Van Den Broeck & Schelfhout BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04939147949
Ondernemingsnummer: 5702423095
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Insurance brokers; Savings-banks

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Broeck & Schelfhout BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Den Broeck & Schelfhout BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Broeck & Schelfhout BVBA
Addition kinds of activities for Van Den Broeck & Schelfhout BVBA

085101. Bosbeheer diensten | Forest management services
344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
24919901. Vloeren, behandeld houtblok | Flooring, treated wood block
30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)

Werken bij Van Den Broeck & Schelfhout BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Broeck & Schelfhout BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Broeck & Schelfhout BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Broeck & Schelfhout BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Customer Service Medewerker (OCF) NL/FR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Onze klant is namelijk actief bij verschillende types klanten en ze hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiële gebouwen, maar ze zijn ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten. Voor de Customer Service-afdeling van onze klant te Vilvoorde zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jij staat in voor een vlekkeloos verloop van het volledig OCF - proces (offerte – contract – facturatie). Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor een correcte verwerking. Daarnaast weet je ook steeds snel een antwoord te formuleren wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen. • Je bent nauwkeurig & werkt gestructureerd. Collega’s kunnen steeds op jou rekenen. • Jij kan ook steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. • Daarnaast ondersteunt onze klant jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven on-the-job-training, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Van Den Broeck & Schelfhout BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Broeck & Schelfhout BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Broeck & Schelfhout BVBA. Laat een reactie achter voor Van Den Broeck & Schelfhout BVBA. Van Den Broeck & Schelfhout BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Broeck & Schelfhout BVBA. Leave a respond for Van Den Broeck & Schelfhout BVBA. Van Den Broeck & Schelfhout BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Broeck & Schelfhout BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Den Broeck & Schelfhout BVBA
Location of Van Den Broeck & Schelfhout BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Den Broeck & Schelfhout BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Broeck & Schelfhout BVBA Van Den Broeck & Schelfhout BVBA: MAISON RICHELANDET | Ley Robert | COIFFURE DENIS | ERA MEIJER VASTGOED | 'T SOETE WAASLAND

Other related companies as Van Den Broeck & Schelfhout BVBA: MAISON RICHELANDET | Ley Robert | COIFFURE DENIS | ERA MEIJER VASTGOED | 'T SOETE WAASLAND

Van Den Broeck & Schelfhout BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939147949. Het bedrijf Van Den Broeck & Schelfhout BVBA bevindt zich op het adres: Moerlandstraat 23; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Lijst met producten zijn Insurance brokers; Savings-banks.
De hoofdactiviteit van Van Den Broeck & Schelfhout BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Broeck & Schelfhout BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, openstaande posities, locatie van Van Den Broeck & Schelfhout BVBA op de kaart.

Van Den Broeck & Schelfhout BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, company assigned to the tax number BE04939147949. The company Van Den Broeck & Schelfhout BVBA is located at the address: Moerlandstraat 23; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurances - Companies and representatives. List of products are Insurance brokers; Savings-banks.
The main activity of Van Den Broeck & Schelfhout BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Broeck & Schelfhout BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, open positions, location of Van Den Broeck & Schelfhout BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Broeck & Schelfhout BVBA, employees, financial statistics.