Induver Gent NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Induver Gent NV
Private companiesFood Stores • Induver Gent NV

Contactgegevens Induver Gent NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Induver Gent NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Induver Gent NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteellaan 184; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 24 55; 09 265 90 90 (+32-09 225 24 55; 09 265 90 90) 09 225 24 55; 09 265 90 90 (+32-09 225 24 55; 09 265 90 90)

Fax (fax): 09 225 38 12 (+32-09 225 38 12) 09 225 38 12 (+32-09 225 38 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Induver Gent NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Induver Gent NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Induver Gent NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Induver Gent NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Induver Gent NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Induver Gent NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Induver Gent NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Induver Gent NV
Products information Induver Gent NV

BTW identificatienummer (tax): BE09943145751
Ondernemingsnummer: 6614013671
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Insurance brokers

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Induver Gent NV
(Get full report from official database of BE for Induver Gent NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Induver Gent NV
Addition kinds of activities for Induver Gent NV

9199. Overheid, nec | General government, nec
382403. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
20860302. Frisdrank: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Soft drinks: packaged in cans, bottles, etc.
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
30819902. Vloer- of wandbekleding, niet-ondersteunde kunststoffen | Floor or wall covering, unsupported plastics
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
35520301. Bleekmachines, textiel | Bleaching machinery, textile
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals

Werken bij Induver Gent NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Induver Gent NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Induver Gent NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Induver Gent NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van Induver Gent NV in sociale netwerken
Look for responds of Induver Gent NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Induver Gent NV. Laat een reactie achter voor Induver Gent NV. Induver Gent NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Induver Gent NV. Leave a respond for Induver Gent NV. Induver Gent NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Induver Gent NV op de google maps. Adres en contacten Induver Gent NV
Location of Induver Gent NV on the google maps. Address and contacts of Induver Gent NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Induver Gent NV Induver Gent NV: Dendas | ANNE VANDERSMISSEN/A. VANDERSMISSEN | Princenhof | INGE PROVOST | Pr茅 aux Sources (Le)

Other related companies as Induver Gent NV: Dendas | ANNE VANDERSMISSEN/A. VANDERSMISSEN | Princenhof | INGE PROVOST | Pr茅 aux Sources (Le)

Induver Gent NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Induver Gent NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09943145751. Het bedrijf Induver Gent NV bevindt zich op het adres: Kasteellaan 184; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Induver Gent NV is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Induver Gent NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Induver Gent NV, openstaande posities, locatie van Induver Gent NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Induver Gent NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Induver Gent NV, company assigned to the tax number BE09943145751. The company Induver Gent NV is located at the address: Kasteellaan 184; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurances - Companies and representatives. List of products are Insurance brokers.
The main activity of Induver Gent NV is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Induver Gent NV is not available. You also can look at reviews of Induver Gent NV, open positions, location of Induver Gent NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Induver Gent NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Induver Gent NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Induver Gent NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Induver Gent NV, employees, financial statistics.