DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA
Private companiesTransportation Services • DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA

Contactgegevens DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 105; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 28 56 (+32-059 80 28 56) 059 80 28 56 (+32-059 80 28 56)

Fax (fax): 059 80 94 10 (+32-059 80 94 10) 059 80 94 10 (+32-059 80 94 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA
Products information DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02412841796
Ondernemingsnummer: 2967376708
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Insurance agents

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA
(Get full report from official database of BE for DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA
Addition kinds of activities for DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA

027902. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
22810104. Borduurgaren, gesponnen | Embroidery yarn, spun
26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
37430204. Trackless trolleybussen | Trackless trolley buses
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood
50720100. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws

Werken bij DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA. Laat een reactie achter voor DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA. DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA. Leave a respond for DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA. DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA op de google maps. Adres en contacten DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA
Location of DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA on the google maps. Address and contacts of DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA: ASLK-CGER Bank | MACH 3 | De Sousa Fernandes SPRL | Hairstyl | Odette

Other related companies as DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA: ASLK-CGER Bank | MACH 3 | De Sousa Fernandes SPRL | Hairstyl | Odette

DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02412841796. Het bedrijf DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 105; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Lijst met producten zijn Insurance agents.
De hoofdactiviteit van DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, openstaande posities, locatie van DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA op de kaart.

DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, company assigned to the tax number BE02412841796. The company DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA is located at the address: Torhoutsesteenweg 105; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurances - Companies and representatives. List of products are Insurance agents.
The main activity of DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA is not available. You also can look at reviews of DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, open positions, location of DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERICKX-VISSCHERS NOEL BVBA, employees, financial statistics.