Belgische Gezinskas (De)

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Belgische Gezinskas (De)
Private companiesPersonal Services • Belgische Gezinskas (De)

Contactgegevens Belgische Gezinskas (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgische Gezinskas (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgische Gezinskas (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 1211; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 663 11 28; 03 663 23 10 (+32-03 663 11 28; 03 663 23 10) 03 663 11 28; 03 663 23 10 (+32-03 663 11 28; 03 663 23 10)

Fax (fax): 03 663 23 10 (+32-03 663 23 10) 03 663 23 10 (+32-03 663 23 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgische Gezinskas (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgische Gezinskas (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgische Gezinskas (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgische Gezinskas (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgische Gezinskas (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgische Gezinskas (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgische Gezinskas (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgische Gezinskas (De)
Products information Belgische Gezinskas (De)

BTW identificatienummer (tax): BE03003906250
Ondernemingsnummer: 8102386474
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Belgische Gezinskas (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgische Gezinskas (De)
(Get full report from official database of BE for Belgische Gezinskas (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgische Gezinskas (De)
Addition kinds of activities for Belgische Gezinskas (De)

14990301. Alabaster mijnbouw | Alabaster mining
20450103. Gemengd meel: van gekochte bloem | Blended flour: from purchased flour
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels
76220301. Reparatie van de fonograaf | Phonograph repair
87340104. X-ray inspectiedienst, industrieel | X-ray inspection service, industrial

Werken bij Belgische Gezinskas (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgische Gezinskas (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgische Gezinskas (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgische Gezinskas (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van Belgische Gezinskas (De) in sociale netwerken
Look for responds of Belgische Gezinskas (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgische Gezinskas (De). Laat een reactie achter voor Belgische Gezinskas (De). Belgische Gezinskas (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgische Gezinskas (De). Leave a respond for Belgische Gezinskas (De). Belgische Gezinskas (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgische Gezinskas (De) op de google maps. Adres en contacten Belgische Gezinskas (De)
Location of Belgische Gezinskas (De) on the google maps. Address and contacts of Belgische Gezinskas (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgische Gezinskas (De) Belgische Gezinskas (De): De Leeuw G | Zangardi | Theys H | A. LEMAIRE | IMMO HARELBEKE

Other related companies as Belgische Gezinskas (De): De Leeuw G | Zangardi | Theys H | A. LEMAIRE | IMMO HARELBEKE

Belgische Gezinskas (De) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgische Gezinskas (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03003906250. Het bedrijf Belgische Gezinskas (De) bevindt zich op het adres: Bredabaan 1211; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 104,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Producten gemaakt in Belgische Gezinskas (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgische Gezinskas (De) is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgische Gezinskas (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgische Gezinskas (De), openstaande posities, locatie van Belgische Gezinskas (De) op de kaart.

Belgische Gezinskas (De) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgische Gezinskas (De), company assigned to the tax number BE03003906250. The company Belgische Gezinskas (De) is located at the address: Bredabaan 1211; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 104,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurances - Companies and representatives. Products created in Belgische Gezinskas (De) were not found.
The main activity of Belgische Gezinskas (De) is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgische Gezinskas (De) is not available. You also can look at reviews of Belgische Gezinskas (De), open positions, location of Belgische Gezinskas (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgische Gezinskas (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgische Gezinskas (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgische Gezinskas (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgische Gezinskas (De), employees, financial statistics.