WANSON & COLLARD ASSURANCES

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • WANSON & COLLARD ASSURANCES
Private companiesMotor Freight Transportation • WANSON & COLLARD ASSURANCES

Contactgegevens WANSON & COLLARD ASSURANCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WANSON & COLLARD ASSURANCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

WANSON & COLLARD ASSURANCES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gustave Taillard 10C; 4650; Herve, België

Telefoon (phone): 087 67 51 03 (+32-087 67 51 03) 087 67 51 03 (+32-087 67 51 03)

Fax (fax): 087 67 40 74 (+32-087 67 40 74) 087 67 40 74 (+32-087 67 40 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WANSON & COLLARD ASSURANCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WANSON & COLLARD ASSURANCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WANSON & COLLARD ASSURANCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WANSON & COLLARD ASSURANCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WANSON & COLLARD ASSURANCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WANSON & COLLARD ASSURANCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WANSON & COLLARD ASSURANCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WANSON & COLLARD ASSURANCES
Products information WANSON & COLLARD ASSURANCES

BTW identificatienummer (tax): BE03776519775
Ondernemingsnummer: 9566040039
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in WANSON & COLLARD ASSURANCES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WANSON & COLLARD ASSURANCES
(Get full report from official database of BE for WANSON & COLLARD ASSURANCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor WANSON & COLLARD ASSURANCES
Addition kinds of activities for WANSON & COLLARD ASSURANCES

267700. enveloppen | Envelopes
22210309. taffetas | Taffetas
23849901. Badjassen, mannen en vrouwen: gemaakt van gekochte materialen | Bathrobes, men's and women's: made from purchased materials
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
33120704. Sheet of strip, staal, warmgewalst | Sheet or strip, steel, hot-rolled
35429915. Gereviseerde gereedschapsmachines, metalen vormen | Rebuilt machine tools, metal forming types
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
55990103. Hang glijders | Hang gliders

Werken bij WANSON & COLLARD ASSURANCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WANSON & COLLARD ASSURANCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WANSON & COLLARD ASSURANCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WANSON & COLLARD ASSURANCES. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

Zoek naar antwoorden van WANSON & COLLARD ASSURANCES in sociale netwerken
Look for responds of WANSON & COLLARD ASSURANCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor WANSON & COLLARD ASSURANCES. Laat een reactie achter voor WANSON & COLLARD ASSURANCES. WANSON & COLLARD ASSURANCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WANSON & COLLARD ASSURANCES. Leave a respond for WANSON & COLLARD ASSURANCES. WANSON & COLLARD ASSURANCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WANSON & COLLARD ASSURANCES op de google maps. Adres en contacten WANSON & COLLARD ASSURANCES
Location of WANSON & COLLARD ASSURANCES on the google maps. Address and contacts of WANSON & COLLARD ASSURANCES

Andere gerelateerde bedrijven als come WANSON & COLLARD ASSURANCES WANSON & COLLARD ASSURANCES: BURMAH | INTEROIL | RENE MARCHAND | Hamask | Maertens F & Zn

Other related companies as WANSON & COLLARD ASSURANCES: BURMAH | INTEROIL | RENE MARCHAND | Hamask | Maertens F & Zn

WANSON & COLLARD ASSURANCES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WANSON & COLLARD ASSURANCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03776519775. Het bedrijf WANSON & COLLARD ASSURANCES bevindt zich op het adres: Rue Gustave Taillard 10C; 4650; Herve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 490,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in WANSON & COLLARD ASSURANCES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WANSON & COLLARD ASSURANCES is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WANSON & COLLARD ASSURANCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WANSON & COLLARD ASSURANCES, openstaande posities, locatie van WANSON & COLLARD ASSURANCES op de kaart.

WANSON & COLLARD ASSURANCES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WANSON & COLLARD ASSURANCES, company assigned to the tax number BE03776519775. The company WANSON & COLLARD ASSURANCES is located at the address: Rue Gustave Taillard 10C; 4650; Herve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 490,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in WANSON & COLLARD ASSURANCES were not found.
The main activity of WANSON & COLLARD ASSURANCES is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WANSON & COLLARD ASSURANCES is not available. You also can look at reviews of WANSON & COLLARD ASSURANCES, open positions, location of WANSON & COLLARD ASSURANCES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WANSON & COLLARD ASSURANCES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WANSON & COLLARD ASSURANCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WANSON & COLLARD ASSURANCES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WANSON & COLLARD ASSURANCES, employees, financial statistics.