Walgraffe Bureau d'Affaires

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Walgraffe Bureau d'Affaires
Private companiesDepository Institutions • Walgraffe Bureau d'Affaires

Contactgegevens Walgraffe Bureau d'Affaires: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Walgraffe Bureau d'Affaires: address, phone, fax, email, website, opening hours

Walgraffe Bureau d'Affaires

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chaufour 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Spy), België

Telefoon (phone): 071 78 10 36 (+32-071 78 10 36) 071 78 10 36 (+32-071 78 10 36)

Fax (fax): 071 78 14 58 (+32-071 78 14 58) 071 78 14 58 (+32-071 78 14 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Walgraffe Bureau d'Affaires: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Walgraffe Bureau d'Affaires"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Walgraffe Bureau d'Affaires"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Walgraffe Bureau d'Affaires, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Walgraffe Bureau d'Affaires. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Walgraffe Bureau d'Affaires, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Walgraffe Bureau d'Affaires. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Walgraffe Bureau d'Affaires
Products information Walgraffe Bureau d'Affaires

BTW identificatienummer (tax): BE05211334228
Ondernemingsnummer: 9919799804
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Walgraffe Bureau d'Affaires zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Walgraffe Bureau d'Affaires
(Get full report from official database of BE for Walgraffe Bureau d'Affaires)

Aanvulling soorten activiteiten voor Walgraffe Bureau d'Affaires
Addition kinds of activities for Walgraffe Bureau d'Affaires

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
23890303. Theatrale kostuums | Theatrical costumes
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec

Werken bij Walgraffe Bureau d'Affaires: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Walgraffe Bureau d'Affaires: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Walgraffe Bureau d'Affaires. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Walgraffe Bureau d'Affaires. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van Walgraffe Bureau d'Affaires in sociale netwerken
Look for responds of Walgraffe Bureau d'Affaires in social networks

Lees alle opmerkingen voor Walgraffe Bureau d'Affaires. Laat een reactie achter voor Walgraffe Bureau d'Affaires. Walgraffe Bureau d'Affaires bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Walgraffe Bureau d'Affaires. Leave a respond for Walgraffe Bureau d'Affaires. Walgraffe Bureau d'Affaires on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Walgraffe Bureau d'Affaires op de google maps. Adres en contacten Walgraffe Bureau d'Affaires
Location of Walgraffe Bureau d'Affaires on the google maps. Address and contacts of Walgraffe Bureau d'Affaires

Andere gerelateerde bedrijven als come Walgraffe Bureau d'Affaires Walgraffe Bureau d'Affaires: FA. EDDY | Aalisha Gems | Brugse Keukenstudio NV | Gillard D | Klein P

Other related companies as Walgraffe Bureau d'Affaires: FA. EDDY | Aalisha Gems | Brugse Keukenstudio NV | Gillard D | Klein P

Walgraffe Bureau d'Affaires is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Walgraffe Bureau d'Affaires, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05211334228. Het bedrijf Walgraffe Bureau d'Affaires bevindt zich op het adres: Rue du Chaufour 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Spy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Walgraffe Bureau d'Affaires zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Walgraffe Bureau d'Affaires is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Walgraffe Bureau d'Affaires is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Walgraffe Bureau d'Affaires, openstaande posities, locatie van Walgraffe Bureau d'Affaires op de kaart.

Walgraffe Bureau d'Affaires is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Walgraffe Bureau d'Affaires, company assigned to the tax number BE05211334228. The company Walgraffe Bureau d'Affaires is located at the address: Rue du Chaufour 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Spy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Walgraffe Bureau d'Affaires were not found.
The main activity of Walgraffe Bureau d'Affaires is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Walgraffe Bureau d'Affaires is not available. You also can look at reviews of Walgraffe Bureau d'Affaires, open positions, location of Walgraffe Bureau d'Affaires on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Walgraffe Bureau d'Affaires, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Walgraffe Bureau d'Affaires, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Walgraffe Bureau d'Affaires, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Walgraffe Bureau d'Affaires, employees, financial statistics.