CREATIVE CONSULTEAM SPRL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CREATIVE CONSULTEAM SPRL
Private companiesMotor Freight Transportation • CREATIVE CONSULTEAM SPRL

Contactgegevens CREATIVE CONSULTEAM SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREATIVE CONSULTEAM SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREATIVE CONSULTEAM SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-514.65.10 (+32-02-514.65.10) 02-514.65.10 (+32-02-514.65.10)

Fax (fax): 02-513.19.22 (+32-02-513.19.22) 02-513.19.22 (+32-02-513.19.22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREATIVE CONSULTEAM SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREATIVE CONSULTEAM SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREATIVE CONSULTEAM SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREATIVE CONSULTEAM SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREATIVE CONSULTEAM SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREATIVE CONSULTEAM SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREATIVE CONSULTEAM SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREATIVE CONSULTEAM SPRL
Products information CREATIVE CONSULTEAM SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07334991455
Ondernemingsnummer: 3627929687
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): 2
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CREATIVE CONSULTEAM SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREATIVE CONSULTEAM SPRL
(Get full report from official database of BE for CREATIVE CONSULTEAM SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREATIVE CONSULTEAM SPRL
Addition kinds of activities for CREATIVE CONSULTEAM SPRL

177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
571200. Meubelwinkels | Furniture stores
01339901. Suikerbietenboerderij | Sugar beet farm
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
83220504. Homemakers 'service | Homemakers' service

Werken bij CREATIVE CONSULTEAM SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREATIVE CONSULTEAM SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREATIVE CONSULTEAM SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREATIVE CONSULTEAM SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van CREATIVE CONSULTEAM SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CREATIVE CONSULTEAM SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREATIVE CONSULTEAM SPRL. Laat een reactie achter voor CREATIVE CONSULTEAM SPRL. CREATIVE CONSULTEAM SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREATIVE CONSULTEAM SPRL. Leave a respond for CREATIVE CONSULTEAM SPRL. CREATIVE CONSULTEAM SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREATIVE CONSULTEAM SPRL op de google maps. Adres en contacten CREATIVE CONSULTEAM SPRL
Location of CREATIVE CONSULTEAM SPRL on the google maps. Address and contacts of CREATIVE CONSULTEAM SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CREATIVE CONSULTEAM SPRL CREATIVE CONSULTEAM SPRL: CONTENT | VOYAGES AURORE | Eerdekens G | Florijn Coiffure | ENGETRIM

Other related companies as CREATIVE CONSULTEAM SPRL: CONTENT | VOYAGES AURORE | Eerdekens G | Florijn Coiffure | ENGETRIM

CREATIVE CONSULTEAM SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CREATIVE CONSULTEAM SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07334991455. Het bedrijf CREATIVE CONSULTEAM SPRL bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CREATIVE CONSULTEAM SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CREATIVE CONSULTEAM SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREATIVE CONSULTEAM SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREATIVE CONSULTEAM SPRL, openstaande posities, locatie van CREATIVE CONSULTEAM SPRL op de kaart.

CREATIVE CONSULTEAM SPRL is a company, that was registered 2013 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CREATIVE CONSULTEAM SPRL, company assigned to the tax number BE07334991455. The company CREATIVE CONSULTEAM SPRL is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 2 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CREATIVE CONSULTEAM SPRL were not found.
The main activity of CREATIVE CONSULTEAM SPRL is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CREATIVE CONSULTEAM SPRL is not available. You also can look at reviews of CREATIVE CONSULTEAM SPRL, open positions, location of CREATIVE CONSULTEAM SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREATIVE CONSULTEAM SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREATIVE CONSULTEAM SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREATIVE CONSULTEAM SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREATIVE CONSULTEAM SPRL, employees, financial statistics.