COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA

Contactgegevens COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2910-Essen, België

Telefoon (phone): 03-677.25.50 (+32-03-677.25.50) 03-677.25.50 (+32-03-677.25.50)

Fax (fax): 03-677.25.60 (+32-03-677.25.60) 03-677.25.60 (+32-03-677.25.60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA
Products information COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01851165771
Ondernemingsnummer: 4808410644
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): 20
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA
(Get full report from official database of BE for COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA
Addition kinds of activities for COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
26790706. Wikkelaars, papier (ongedrukte): gemaakt van aangekocht materiaal | Wrappers, paper (unprinted): made from purchased material
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA. Laat een reactie achter voor COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA. COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA. Leave a respond for COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA. COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA op de google maps. Adres en contacten COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA
Location of COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA on the google maps. Address and contacts of COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA: FLALTI INTERNATIONAL SA | ERNST JONAS | CLAUDE RENSON | PASCAL EYLENBOSCH | MICHELE DE NORA

Other related companies as COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA: FLALTI INTERNATIONAL SA | ERNST JONAS | CLAUDE RENSON | PASCAL EYLENBOSCH | MICHELE DE NORA

COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01851165771. Het bedrijf COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA bevindt zich op het adres: 2910-Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 20 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, openstaande posities, locatie van COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA op de kaart.

COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, company assigned to the tax number BE01851165771. The company COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA is located at the address: 2910-Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 20 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA were not found.
The main activity of COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA is not available. You also can look at reviews of COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, open positions, location of COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSTERMANS BOUWMATERIALEN BVBA, employees, financial statistics.