Vanhoutte (Kantoor) BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Vanhoutte (Kantoor) BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Vanhoutte (Kantoor) BVBA

Contactgegevens Vanhoutte (Kantoor) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhoutte (Kantoor) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhoutte (Kantoor) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 165; 9870; Zulte, België

Telefoon (phone): 09 388 95 55 (+32-09 388 95 55) 09 388 95 55 (+32-09 388 95 55)

Fax (fax): 09 388 74 60 (+32-09 388 74 60) 09 388 74 60 (+32-09 388 74 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhoutte (Kantoor) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhoutte (Kantoor) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhoutte (Kantoor) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhoutte (Kantoor) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhoutte (Kantoor) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhoutte (Kantoor) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhoutte (Kantoor) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhoutte (Kantoor) BVBA
Products information Vanhoutte (Kantoor) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09137847900
Ondernemingsnummer: 6560180664
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Mortgages & loans

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhoutte (Kantoor) BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanhoutte (Kantoor) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhoutte (Kantoor) BVBA
Addition kinds of activities for Vanhoutte (Kantoor) BVBA

5045. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
34440202. Kanalen, plaatwerk | Ducts, sheet metal
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
50440300. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment

Werken bij Vanhoutte (Kantoor) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhoutte (Kantoor) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhoutte (Kantoor) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhoutte (Kantoor) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van Vanhoutte (Kantoor) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanhoutte (Kantoor) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhoutte (Kantoor) BVBA. Laat een reactie achter voor Vanhoutte (Kantoor) BVBA. Vanhoutte (Kantoor) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhoutte (Kantoor) BVBA. Leave a respond for Vanhoutte (Kantoor) BVBA. Vanhoutte (Kantoor) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhoutte (Kantoor) BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanhoutte (Kantoor) BVBA
Location of Vanhoutte (Kantoor) BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanhoutte (Kantoor) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhoutte (Kantoor) BVBA Vanhoutte (Kantoor) BVBA: LE PAIN QUOTIDIEN | CREA COIFFURE | LINA PIN | FREDDY HOORNAERT | Q8

Other related companies as Vanhoutte (Kantoor) BVBA: LE PAIN QUOTIDIEN | CREA COIFFURE | LINA PIN | FREDDY HOORNAERT | Q8

Vanhoutte (Kantoor) BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhoutte (Kantoor) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09137847900. Het bedrijf Vanhoutte (Kantoor) BVBA bevindt zich op het adres: Staatsbaan 165; 9870; Zulte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van Vanhoutte (Kantoor) BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhoutte (Kantoor) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhoutte (Kantoor) BVBA, openstaande posities, locatie van Vanhoutte (Kantoor) BVBA op de kaart.

Vanhoutte (Kantoor) BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhoutte (Kantoor) BVBA, company assigned to the tax number BE09137847900. The company Vanhoutte (Kantoor) BVBA is located at the address: Staatsbaan 165; 9870; Zulte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Mortgages & loans.
The main activity of Vanhoutte (Kantoor) BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhoutte (Kantoor) BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanhoutte (Kantoor) BVBA, open positions, location of Vanhoutte (Kantoor) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhoutte (Kantoor) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhoutte (Kantoor) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhoutte (Kantoor) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhoutte (Kantoor) BVBA, employees, financial statistics.