Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS

Contactgegevens Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 28; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo), België

Telefoon (phone): 016 46 07 50 (+32-016 46 07 50) 016 46 07 50 (+32-016 46 07 50)

Fax (fax): 016 46 22 73 (+32-016 46 22 73) 016 46 22 73 (+32-016 46 22 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS
Products information Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS

BTW identificatienummer (tax): BE07659912109
Ondernemingsnummer: 8671478271
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS
(Get full report from official database of BE for Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS
Addition kinds of activities for Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS

2141. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
637102. Unie fondsen | Union funds
17610102. Dak reparatie | Roof repair
22410101. Geweven, geweven | Fringes, woven
29520200. Siding materialen | Siding materials
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
79991304. Loterij operatie | Lottery operation

Werken bij Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

Zoek naar antwoorden van Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS in sociale netwerken
Look for responds of Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS. Laat een reactie achter voor Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS. Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS. Leave a respond for Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS. Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS op de google maps. Adres en contacten Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS
Location of Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS on the google maps. Address and contacts of Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS: PAUL DOTHEE | BOELAERS GEBRS | Spar Supermarché | COIFFURE MOONLIGHT | JEAN RENARD

Other related companies as Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS: PAUL DOTHEE | BOELAERS GEBRS | Spar Supermarché | COIFFURE MOONLIGHT | JEAN RENARD

Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07659912109. Het bedrijf Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 28; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, openstaande posities, locatie van Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS op de kaart.

Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, company assigned to the tax number BE07659912109. The company Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS is located at the address: Nieuwstraat 28; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS were not found.
The main activity of Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS is not available. You also can look at reviews of Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, open positions, location of Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhoeyveld Peter bvba Zakenkantoor VRS, employees, financial statistics.