CONRAD BRUSSELS

Contactgegevens CONRAD BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONRAD BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONRAD BRUSSELS

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-542.42.42 (+32-02-542.42.42) 02-542.42.42 (+32-02-542.42.42)

Fax (fax): 02-542.42.00 (+32-02-542.42.00) 02-542.42.00 (+32-02-542.42.00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONRAD BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONRAD BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONRAD BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONRAD BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONRAD BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONRAD BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONRAD BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONRAD BRUSSELS
Products information CONRAD BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE01074432373
Ondernemingsnummer: 7077087402
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): 260
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CONRAD BRUSSELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONRAD BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for CONRAD BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONRAD BRUSSELS
Addition kinds of activities for CONRAD BRUSSELS

2325. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
329702. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
27540402. Zegels: gravure printing | Seals: gravure printing
58120302. Uitvoeren alleen (behalve pizza) restaurant | Carry-out only (except pizza) restaurant
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij CONRAD BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONRAD BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONRAD BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONRAD BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van CONRAD BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of CONRAD BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONRAD BRUSSELS. Laat een reactie achter voor CONRAD BRUSSELS. CONRAD BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONRAD BRUSSELS. Leave a respond for CONRAD BRUSSELS. CONRAD BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONRAD BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten CONRAD BRUSSELS
Location of CONRAD BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of CONRAD BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come CONRAD BRUSSELS CONRAD BRUSSELS: SUPER G.B. | Cognita | MARCKX GROSMARKT | JOSEPH KEMPE | RENELDE HENROTTE

Other related companies as CONRAD BRUSSELS: SUPER G.B. | Cognita | MARCKX GROSMARKT | JOSEPH KEMPE | RENELDE HENROTTE

CONRAD BRUSSELS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CONRAD BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01074432373. Het bedrijf CONRAD BRUSSELS bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 260 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CONRAD BRUSSELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONRAD BRUSSELS is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONRAD BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONRAD BRUSSELS, openstaande posities, locatie van CONRAD BRUSSELS op de kaart.

CONRAD BRUSSELS is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CONRAD BRUSSELS, company assigned to the tax number BE01074432373. The company CONRAD BRUSSELS is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 260 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CONRAD BRUSSELS were not found.
The main activity of CONRAD BRUSSELS is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONRAD BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of CONRAD BRUSSELS, open positions, location of CONRAD BRUSSELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONRAD BRUSSELS, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONRAD BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONRAD BRUSSELS, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONRAD BRUSSELS, employees, financial statistics.