CONFREIGHT BELGIUM NV

Contactgegevens CONFREIGHT BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONFREIGHT BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONFREIGHT BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2030-Antwerpen 1, België

Telefoon (phone): 03-543.18.00 (+32-03-543.18.00) 03-543.18.00 (+32-03-543.18.00)

Fax (fax): 03-543.18.10 (+32-03-543.18.10) 03-543.18.10 (+32-03-543.18.10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONFREIGHT BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONFREIGHT BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONFREIGHT BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONFREIGHT BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONFREIGHT BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONFREIGHT BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONFREIGHT BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONFREIGHT BELGIUM NV
Products information CONFREIGHT BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE09931060791
Ondernemingsnummer: 7362182617
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 140,000,000 EUR
Werknemers (employees): 48
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CONFREIGHT BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONFREIGHT BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for CONFREIGHT BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONFREIGHT BELGIUM NV
Addition kinds of activities for CONFREIGHT BELGIUM NV

2311. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
10410201. Gold bullion productie | Gold bullion production
20870203. Concentreert, drinken | Concentrates, drink
22690000. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
32620000. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
39520301. Potloodhouders | Pencil holders

Werken bij CONFREIGHT BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONFREIGHT BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONFREIGHT BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONFREIGHT BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van CONFREIGHT BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of CONFREIGHT BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONFREIGHT BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor CONFREIGHT BELGIUM NV. CONFREIGHT BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONFREIGHT BELGIUM NV. Leave a respond for CONFREIGHT BELGIUM NV. CONFREIGHT BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONFREIGHT BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten CONFREIGHT BELGIUM NV
Location of CONFREIGHT BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of CONFREIGHT BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CONFREIGHT BELGIUM NV CONFREIGHT BELGIUM NV: COIFFURE FEELING | BEENHOUWERIJ CHRIS | MINNENS | Store Movie SPRL | Lima Lierse Machinefabriek

Other related companies as CONFREIGHT BELGIUM NV: COIFFURE FEELING | BEENHOUWERIJ CHRIS | MINNENS | Store Movie SPRL | Lima Lierse Machinefabriek

CONFREIGHT BELGIUM NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is CONFREIGHT BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09931060791. Het bedrijf CONFREIGHT BELGIUM NV bevindt zich op het adres: 2030-Antwerpen 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 48 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 140,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CONFREIGHT BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONFREIGHT BELGIUM NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONFREIGHT BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONFREIGHT BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van CONFREIGHT BELGIUM NV op de kaart.

CONFREIGHT BELGIUM NV is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is CONFREIGHT BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE09931060791. The company CONFREIGHT BELGIUM NV is located at the address: 2030-Antwerpen 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 48 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 140,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CONFREIGHT BELGIUM NV were not found.
The main activity of CONFREIGHT BELGIUM NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONFREIGHT BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of CONFREIGHT BELGIUM NV, open positions, location of CONFREIGHT BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONFREIGHT BELGIUM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONFREIGHT BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONFREIGHT BELGIUM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONFREIGHT BELGIUM NV, employees, financial statistics.