COFACE SERVICES BELGIUM

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • COFACE SERVICES BELGIUM
Private companiesGeneral Merchandise Stores • COFACE SERVICES BELGIUM

Contactgegevens COFACE SERVICES BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COFACE SERVICES BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

COFACE SERVICES BELGIUM

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): 1348-Louvain-la-Neuve, België

Telefoon (phone): 02-404.01.11 (+32-02-404.01.11) 02-404.01.11 (+32-02-404.01.11)

Fax (fax): 02-404.01.67 (+32-02-404.01.67) 02-404.01.67 (+32-02-404.01.67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COFACE SERVICES BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COFACE SERVICES BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COFACE SERVICES BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COFACE SERVICES BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COFACE SERVICES BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COFACE SERVICES BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COFACE SERVICES BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COFACE SERVICES BELGIUM
Products information COFACE SERVICES BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE02486175537
Ondernemingsnummer: 3131896972
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in COFACE SERVICES BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COFACE SERVICES BELGIUM
(Get full report from official database of BE for COFACE SERVICES BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor COFACE SERVICES BELGIUM
Addition kinds of activities for COFACE SERVICES BELGIUM

027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
325903. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
25110303. Kinderstoelen, kinderen: hout | High chairs, children's: wood
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
60990000. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks

Werken bij COFACE SERVICES BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COFACE SERVICES BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COFACE SERVICES BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COFACE SERVICES BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van COFACE SERVICES BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of COFACE SERVICES BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor COFACE SERVICES BELGIUM. Laat een reactie achter voor COFACE SERVICES BELGIUM. COFACE SERVICES BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COFACE SERVICES BELGIUM. Leave a respond for COFACE SERVICES BELGIUM. COFACE SERVICES BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COFACE SERVICES BELGIUM op de google maps. Adres en contacten COFACE SERVICES BELGIUM
Location of COFACE SERVICES BELGIUM on the google maps. Address and contacts of COFACE SERVICES BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come COFACE SERVICES BELGIUM COFACE SERVICES BELGIUM: PHILIPPE GILSON | ALKADER | ATELIERS DE LA LUNE NOIRE | CR?CHE ULENSPIEGEL | Garage de l'Union SA

Other related companies as COFACE SERVICES BELGIUM: PHILIPPE GILSON | ALKADER | ATELIERS DE LA LUNE NOIRE | CR?CHE ULENSPIEGEL | Garage de l'Union SA

COFACE SERVICES BELGIUM is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is COFACE SERVICES BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02486175537. Het bedrijf COFACE SERVICES BELGIUM bevindt zich op het adres: 1348-Louvain-la-Neuve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COFACE SERVICES BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COFACE SERVICES BELGIUM is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COFACE SERVICES BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COFACE SERVICES BELGIUM, openstaande posities, locatie van COFACE SERVICES BELGIUM op de kaart.

COFACE SERVICES BELGIUM is a company, that was registered 2015 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is COFACE SERVICES BELGIUM, company assigned to the tax number BE02486175537. The company COFACE SERVICES BELGIUM is located at the address: 1348-Louvain-la-Neuve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 50 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COFACE SERVICES BELGIUM were not found.
The main activity of COFACE SERVICES BELGIUM is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COFACE SERVICES BELGIUM is not available. You also can look at reviews of COFACE SERVICES BELGIUM, open positions, location of COFACE SERVICES BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COFACE SERVICES BELGIUM, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COFACE SERVICES BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COFACE SERVICES BELGIUM, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COFACE SERVICES BELGIUM, employees, financial statistics.