Van Hool - Raets BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Van Hool - Raets BVBA
Private companiesDepository Institutions • Van Hool - Raets BVBA

Contactgegevens Van Hool - Raets BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hool - Raets BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hool - Raets BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Misstraat 134; 2500; Lier (Koningshooikt), België

Telefoon (phone): 03 482 12 09 (+32-03 482 12 09) 03 482 12 09 (+32-03 482 12 09)

Fax (fax): 03 482 12 09 (+32-03 482 12 09) 03 482 12 09 (+32-03 482 12 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hool - Raets BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hool - Raets BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hool - Raets BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hool - Raets BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hool - Raets BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hool - Raets BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hool - Raets BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hool - Raets BVBA
Products information Van Hool - Raets BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09456726074
Ondernemingsnummer: 7477813720
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van Hool - Raets BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hool - Raets BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Hool - Raets BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hool - Raets BVBA
Addition kinds of activities for Van Hool - Raets BVBA

33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'
51990402. jute | Burlap
51990406. Brei goederen | Knit goods
51999911. Muntrollen, kunststoffen | Coin rollers, plastics
86110304. Vastgoedraad | Real estate board
86610127. Zevende dag adventistische kerk | Seventh day adventist church

Werken bij Van Hool - Raets BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hool - Raets BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hool - Raets BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hool - Raets BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

Zoek naar antwoorden van Van Hool - Raets BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Hool - Raets BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hool - Raets BVBA. Laat een reactie achter voor Van Hool - Raets BVBA. Van Hool - Raets BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hool - Raets BVBA. Leave a respond for Van Hool - Raets BVBA. Van Hool - Raets BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hool - Raets BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Hool - Raets BVBA
Location of Van Hool - Raets BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Hool - Raets BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hool - Raets BVBA Van Hool - Raets BVBA: FLBRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL | Geuens G | AD ACCAUTO | Serial SA | BROODCOORENS

Other related companies as Van Hool - Raets BVBA: FLBRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL | Geuens G | AD ACCAUTO | Serial SA | BROODCOORENS

Van Hool - Raets BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hool - Raets BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09456726074. Het bedrijf Van Hool - Raets BVBA bevindt zich op het adres: Misstraat 134; 2500; Lier (Koningshooikt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Van Hool - Raets BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hool - Raets BVBA is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hool - Raets BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hool - Raets BVBA, openstaande posities, locatie van Van Hool - Raets BVBA op de kaart.

Van Hool - Raets BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hool - Raets BVBA, company assigned to the tax number BE09456726074. The company Van Hool - Raets BVBA is located at the address: Misstraat 134; 2500; Lier (Koningshooikt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Van Hool - Raets BVBA were not found.
The main activity of Van Hool - Raets BVBA is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hool - Raets BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Hool - Raets BVBA, open positions, location of Van Hool - Raets BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hool - Raets BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hool - Raets BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hool - Raets BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hool - Raets BVBA, employees, financial statistics.